• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canim geçmiş olsun kendi istegiylemi bıraktı
Yok canım ablam bıraktırıyor hem 3 aylar geldi oruç tutacak hemde 2 yaşını geçti gece çok kalkıyor ablamda dinlenmiyor diye

Ay sorma abla ya yemeyince iste milletin kocası getirmez de biz karımızı düşüyoruz suç oluyorda🙄🙄🙄 daha neler neler.
Benimkide salatayi bile biraz fazla yesem, sen nasil dikkat ediyon der 🙃
Adam da hakli evlendigimde 58 kiloydum, 2 misli oldum 😭
Özür dilerim gülesim geldi zuhalim...Filiz' i öyle hayal ettim bir an :KK48:
Etli lahana sarması :KK70:
😂😂😂😂
Agrisini aliyormus diyolar cnm 😅

Benimkide salatayi bile biraz fazla yesem, sen nasil dikkat ediyon der 🙃
Adam da hakli evlendigimde 58 kiloydum, 2 misli oldum 😭

😂😂😂😂
Agrisini aliyormus diyolar cnm 😅
Olsun abla hepimiz evlendiğimiz de kaç kiloyduk sonuçta onlar doğurmuyor doğurmadan kilo alıyorlar benim eşim evlendiğimiz de 55 kilo falandı şimdi 85 kilo 8 sene oldu🤭

Allah senin iyiligini versin abla🤣
Senin de canım...:dua:
Dün lahana sarması yaptım o yüzden zuhalin lahana muhabbeti dikkatimi çekti. :halay:
Sana bir sır vereceğim. Lahanayı bütün olarak en büyük tencerene koyuyorsun iki çaydanlık sıcak su ekle yumuşayınca soğuk suya tut...o kadar güzel ayrılıyor ki yapraklar inanılmaz kolaylık canım...:confused:herkese söylemem bak kıymetimi bil yani :63:

Dün lahana sarması yaptım o yüzden zuhalin lahana muhabbeti dikkatimi çekti. :halay:
Sana bir sır vereceğim. Lahanayı bütün olarak en büyük tencerene koyuyorsun iki çaydanlık sıcak su ekle yumuşayınca soğuk suya tut...o kadar güzel ayrılıyor ki yapraklar inanılmaz kolaylık canım...:confused:herkese söylemem bak kıymetimi bil yani :63:
Ben lahana sevmiyorumki abla🤣

Abla ayirinca direk sariliyo dimi bikere bende oyle denedim ama sıcak su tam içine işlemedi şöyleki ben cok bırakamadım bu sefer en dış kısımlar haslama oluyo onu nasil yapicaz ??

Back
X