• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

N Nidsalii canım bugünün sporu 3 mile leslie ve ayrıca adımım var

Eklentiler

• Screenshot_20210215_173122_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210215_173122_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 17
Bugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim. 😭 Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Kan degerlerine baktirdin mi canim son zamanlarda

Bugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim. 😭 Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Biotin +cinko takviyeleri oluyor cnm saçı kuvvetlendirmek icin
Ama emzirirken kullanilirmi bilemiyorum
Dr na sor istersen

Benım 4 sene oldu doğum yapalı hala dökülüyor bi çözüm bulamadım 🙄

Geçmiş olsun canım benim oğlum nerdeyse 9 aylık benimde saçlarım dökülüyor moralini bozma . Büyük ihtimal vitamin eksikliğindendir

Back
X