Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta pazartesiden sonra senden cok güzel gitmisti cnmMaşallah rakibim.
Çok güzel. Bu hafta kazanacaksın gibime geliyor.
Bana şimdiden geçmiş olsun![]()
Cok süpriz sayilmaz cnmHayır olsun sen de suprizler mi var?
Kan degerlerine baktirdin mi canim son zamanlardaBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Biotin +cinko takviyeleri oluyor cnm saçı kuvvetlendirmek icinBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Kilo yapmaz, sadece iştahı acabilir cnmVitamin ve kan ilacı kilo yapar mı kızlar modum çok düşük![]()
Benım 4 sene oldu doğum yapalı hala dökülüyor bi çözüm bulamadımBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
En son iki buçuk ay önce baktımKan degerlerine baktirdin mi canim son zamanlarda
Kel kalcmBenım 4 sene oldu doğum yapalı hala dökülüyor bi çözüm bulamadım![]()
Bilmiyorum yarın aile hekimime gidcm önceBiotin +cinko takviyeleri oluyor cnm saçı kuvvetlendirmek icin
Ama emzirirken kullanilirmi bilemiyorum
Dr na sor istersen
Geçmiş olsun canım benim oğlum nerdeyse 9 aylık benimde saçlarım dökülüyor moralini bozma . Büyük ihtimal vitamin eksikliğindendirBugün morelim bozuk tu diye kendimi biraz yemeye verdim.Saçlarım tutam tutam dökülüyor bir haftadır. 3 aydır doğum yapmışım zaten saçlarım çok ince kel kalcm M MissHayaLet sende var mı böyle bir durum vitamin falan alıyor musun
Afiyet olsun canımÖğle dışarı çıkacaktım hemen aceleyle 1 kase kabak çorbası içtim
2 yeşilçay 2 ceviz
Su şimdilik 2 litre yatana kadar 3 ü geçer![]()
Afiyet olsun canim guzel menuÖğle dışarı çıkacaktım hemen aceleyle 1 kase kabak çorbası içtim
2 yeşilçay 2 ceviz
Su şimdilik 2 litre yatana kadar 3 ü geçer![]()
Kiz bune ilk defa goruyorumYok artik![]()
Tum takimlar kalabalik yaa baktim daKiz bune ilk defa goruyorum![]()
Neden acaba bir tuhaflik varTum takimlar kalabalik yaa baktim da