• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende görmek istıyorum 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Çıldırıyorum valla ulaşamadığımda
Dünkü menülerde haklı hepsi fazlasını yiyorum 🙄🙄
Ben de 70leri görmek istiyorım ama daha uzak baya bana 😬😁
Sen fazla yemiyorsun bence migi.2 öğün besleniyorsun zaten,öyle olunca kahvaltının sağlam olması normal.Ama kızartma yememelisin,dünkü kahvaltında kızartılmış nugget problemdi.

Ben de 70leri görmek istiyorım ama daha uzak baya bana 😬😁
Sen fazla yemiyorsun bence migi.2 öğün besleniyorsun zaten,öyle olunca kahvaltının sağlam olması normal.Ama kızartma yememelisin,dünkü kahvaltında kızartılmış nugget problemdi.
Nuggeti firinda pişireceğim artık 🙄
Sütlü kahve içtim ara ögünde
Buna Sevin bari 🤣🤣🤣

Rakibim diyet iyide bugün çok basım agriyo akşamdan beri hiç iyi değilim spor ve su yok bugün aç geziyorum göbeğim düştü eğer akşama geçerse Leslie yapicam dua et geçsin beynim zonkluyo
Gecmis olsun canim

Selamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum

Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Aaaa geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım:(

Oyyy kıyamam canım çok geçmiş olsun🥺

Back
X