• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eki Görüntüle 2784849

:nazar: birbeste birbeste 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (704. Etap) : 64,40
Bitiş Kilosu (713. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 7,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,87%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,09%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700

Sevgili birbeste 7 Aralık 2020 (704. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 12 Şubat 2021 (713. etap) tarihinde toplamda 7 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 95% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

birbeste birbeste Mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım :KK68: :KK68:
Kuzum yaaa herkeslerden önce girmiste benim karnemi beğenmiş yaban ellerde yaban sayfalardaaaa :KK49::KK49::KK49:

güzeller güzeli kaptanımmmmm teşekkür ederim canim benim sen davet ettinde geldim ben buraya sayende oldu bu iş :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :KK200: :KK200:

Bantta yürüyorum şuan haberin olsun yola devam canım
birbeste birbeste tekrar tebrikler canım. 👏👏👏👏

birbeste birbeste Tekrardan tebriklerrrr canımmmm👏👏💐💐💐💐
Süpersinnn,mezuniyetinin keyfini çıkarrrr🥰💐💐💐

Kızlar allah razı olsun sizlerede nasip etsin inşallah bende sizleri tebrik edeyim seviyorum hepinizide çok çok sağolun :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Şey kızlar bişi soracam kac ay oldu bilmiyorum yemiyordum bugün 1 tabak pirinç pilavi yedim. Ama almam gereken kaloriyi gecmedim offf pismanda degilimde pisman olmalimiyim mezunmusum gibi cevap vermeyin ama buna haala yolum devam ediyor bilionuz...

16.00 da kapanisi yaptim ama. 1 tabak cok evet ((( günahını kac gün cekerimki.

Şey kızlar bişi soracam kac ay oldu bilmiyorum yemiyordum bugün 1 tabak pirinç pilavi yedim. Ama almam gereken kaloriyi gecmedim offf pismanda degilimde pisman olmalimiyim mezunmusum gibi cevap vermeyin ama buna haala yolum devam ediyor bilionuz...

:KK11: neden yedin ozaman pisman olma eminimki sen onu eritirsin sporla nezamandir yemedigin icin canin istemiş buda normal

Kahvaltı 11:00
3 yk ev yapımı sucuk
5 zeytin
Domates salatalık

15:00 1 elma 5 badem

Akşam 18:00
1 kase çorba
1 sb yoğurt
Az parça yufka
1 tabak kuru patlıcan biber domates kavurması

3.5 lt su
Afiyet olsun canım 💕

:KK11: neden yedin ozaman pisman olma eminimki sen onu eritirsin sporlar nezamandir yemedigin icin canin istemiş buda normal
Spor yapiom sıkıntı yok o konuda.
Sabah 90 dk eliptik yaptim. Suan banttayim pilava hediyem olsun suanki yürüyüş:))) ay aman ne biliyim yaaa psikolojik biseyler kaliyo valla insanda esim cok takion abarttion filan dio pekte karismiyodu uzaktan kendime baktimda hakli :)) ama bende hakliyim falan filan kem küm gibi birşeyler :KK70:
Sagol canim yorumun icin :KK54:

Spor yapiom sıkıntı yok o konuda.
Sabah 90 dk eliptik yaptim. Suan banttayim pilava hediyem olsun suanki yürüyüş:))) ay aman ne biliyim yaaa psikolojik biseyler kaliyo valla insanda esim cok takion abarttion filan dio pekte karismiyodu uzaktan kendime baktimda hakli :)) ama bende hakliyim falan filan kem küm gibi birşeyler :KK70:
Sagol canim yorumun icin :KK54:
Yaaaa Allahimyaaa :KK70: :KK70:

Sagolasin bitanecim 💓eşim oturma odasinda yaşıyor, ben mutfakta :)) sık sık evi havalandiriyoruz

Aksam baya bu menopozu arastirdim :)) hem metoyu hizlandirmak hem de Kemik erimesini minumuma indirmenin çözümü yeterli pro, sebze tuketip
Yürüyüş +direnç egzersiyle kaslari kuvvetlendirmek

Önceden sormuştum sana collajen kullaniyormusun diye, görmedin :)
1-2-3 olani alip duzenli kullanmak lazim
Hem cilt hemde kemikler için
Ben bi ara almistim, duzenli kullanmadan bitirdim
Tekrar almak istiyorum ama secenek cok fazla, karar veremiyorum

Ellerine saglik cnm 💓valla aksam o kadar halsizdimki, sırf sen bukadar ugrasiyorsun diye kalktim yaptim 😅

Sen öyle diyorsan ben hic yapamam 😅😅😅

Tartildinmi cnm
Listedesin, aman arti gelme 😞
Yarin suya tuza daha dikkat et bide karbona

Cardiyo olarak ne yapiyorsun cnm

Cok geçmiş olsun huzurcum 😔
Su icmezsen daha cok başın agrir cnm

Detoks olarakmi cnm

Bence siz haftayada rakip olun :)) hem rövanş olur 😁

Sagol cnm 💓benim hatam bi az yiyorum bi cok :) vucutta ne yapacagini sasirdi
Akşam okudugum bi yazida karbona dikkat edilerek yapilan bi beslenmede 2.5 hafta sonra meto hizlanmaya başlıyormuş
Bakalim bende ne olacak :)

Ellerine saglik cnm 💓

Nugatin dışında galeta unumu kullaniyorsun cnm

Bi yokluğu, bi çokluğu demisler :)))

Cok geçmiş olsun cnm
Yavrum cok acimiştir 😔
Abla kemik erimesine karşı D vitamini+bol kalsiyum içeren yiyecekler tavsiye ederim. Annem yumurtalıkları ameliyatla alınarak cerrahi menapoza sokuldu.Menapoz başlangıcında kemik erimesi başlangıcı vardı.Sonra doktoru düzenli D vitamini kullansın dedi.Devit3 damla içiyor her gün 10 damla ve her gün 1 kase yoğurt+sabahları 2-3 dilim peynir vs yiyor.Bir snraki yıl kemik ölçüm değerleri normal çıkmıştı 🧿🧿 D vitamini ve kalsiyum çok önemli,keza spor da öyle.

Selamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Oyy kıyamam ona. Çok geçmiş olsun. 😭😭😭😭

O kadar karbonhidrat uyku yada ağırlık yaptı mı?
Beb azıcık karbonhidrat kaçamağı yapsam bile kafalı kaldıramıyorum artık, oysa eskiden sadece karbonhidratlar beslenirdim.

Pilava gelirsek, 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyorsa, pirinç de 2 dilim ekmek desek. Bir tabakta 18 kaşık pilav olsa, 12 dilim ekmek yapar. 😀
Çok görünüyor ama bence sen eritirsin, alışkanlık olmadığı sürece kaçamaklar diyetin tuzu biberi😂

Abla kemik erimesine karşı D vitamini+bol kalsiyum içeren yiyecekler tavsiye ederim. Annem yumurtalıkları ameliyatla alınarak cerrahi menapoza sokuldu.Menapoz başlangıcında kemik erimesi başlangıcı vardı.Sonra doktoru düzenli D vitamini kullansın dedi.Devit3 damla içiyor her gün 10 damla ve her gün 1 kase yoğurt+sabahları 2-3 dilim peynir vs yiyor.Bir snraki yıl kemik ölçüm değerleri normal çıkmıştı 🧿🧿 D vitamini ve kalsiyum çok önemli,keza spor da öyle.
Aynı bnm annem, geçmiş olsun annenize.

Netten baktım da pirinç ve bulgur değişmiyormuş, 6 dilim ekmek yaptı😂

O kadar karbonhidrat uyku yada ağırlık yaptı mı?
Beb azıcık karbonhidrat kaçamağı yapsam bile kafalı kaldıramıyorum artık, oysa eskiden sadece karbonhidratlar beslenirdim.

Pilava gelirsek, 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek ediyorsa, pirinç de 2 dilim ekmek desek. Bir tabakta 18 kaşık pilav olsa, 12 dilim ekmek yapar. 😀
Çok görünüyor ama bence sen eritirsin, alışkanlık olmadığı sürece kaçamaklar diyetin tuzu biberi😂

Az yaptı uykuyu sonra gecti ardindanda felakette bi enerji katti. Hic yemiyordum ama ben ondanmi anlamadim bu enerjim. Suan 1 sehir etrafı boyu yürüyebilirim sanki esim geliyo yaaa vakitte kalmadı 🤣🤣🤣

Ama dediğin doğru eskiden ne yesem etkisini olumlu ya da olumsuz anlamazdim hiç.
O değilde Bu matematik bana bi terlik altı gibi oldu 12 dilim ekmek iyiymiş o_Oo_Oo_O

Az yaptı uykuyu sonra gecti ardindanda felakette bi enerji katti. Hic yemiyordum ama ben ondanmi anlamadim bu enerjim. Suan 1 sehir etrafı boyu yürüyebilirim sanki esim geliyo yaaa vakitte kalmadı 🤣🤣🤣

Ama dediğin doğru eskiden ne yesem etkisini olumlu ya da olumsuz anlamazdim hiç.
O değilde Bu matematik bana bi terlik altı gibi oldu 12 dilim ekmek iyiymiş o_Oo_Oo_O
6 ya düştü ekmek😂

Netten baktım da pirinç ve bulgur değişmiyormuş, 6 dilim ekmek yaptı😂
Yaşasın vallahi dedim12 öğün ekmek yemeyince mi adalet yerini bulacak cok acımasızdı 12 :KK70::KK70: 6 harikaymış neki 1 haftalik kahvaltim :KK70::KK70:

Sabah bi Sade Nescafé

Kahvalti: saat 10 da

2 dilim Protein ekmek

Tereyag Pastirma ve kasarli

Domates ve 3 haslanmis yumurta

Su

Ara 13:30 ceviz

Ögle/aksam 15:00

Et kavurma lahana salatasi cacik

Ara 15:30
sütlü türk kahvesi

Su: 1,5 l Daha icecegim ama