- 24 Haziran 2016
- 7.570
- 26.595
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah ilginc aile hekimi yapmasi lazim yaa oyle bisey olamazki nasil millete ilac yaziyolar ozaman mecburlarkiCanım bizim buraya bende gittim gebelik dışinda tahlil yapmıyoruz dedi. Ee bende gebe değilim. 182 falan dusmuyo nasıl alicam bilmem. Hastaneye gitsem burada asla bakmazlar randevusuz
Gecen gün tartıştım.doktorla eşim covid gecirdiya kan sulandırıcı yazması gerekiyor yazmadı bı onceki giittigimde diğer doktor yazmisti bu beni deli etti. Onun öncesi söyledim yapmıyoruz dedi. Önceden yapılıyordu buradada hastalığı bahane etti tembeller Allah dusurmesin ne diyim. Bazısı gerçekten dayağı hak ediyo havalari batsın.Allah Allah ilginc aile hekimi yapmasi lazim yaa oyle bisey olamazki nasil millete ilac yaziyolar ozaman mecburlarki
Anaaaa ne sacma iş öyle jimere sikayet edin yapilmasi lazimGecen gün tartıştım.doktorla eşim covid gecirdiya kan sulandırıcı yazması gerekiyor yazmadı bı onceki giittigimde diğer doktor yazmisti bu beni deli etti. Onun öncesi söyledim yapmıyoruz dedi. Önceden yapılıyordu buradada hastalığı bahane etti tembeller Allah dusurmesin ne diyim. Bazısı gerçekten dayağı hak ediyo havalari batsın.
tamamdırEki Görüntüle 2790116
Kizlar yarin ki bildiriminizi örnekteki gibi tarih ve nick ile paylasiyoruz
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayılacak..
26 Subat
Zipzip-
M MissHayaLet
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@selensu82
@Migi_magid11
@asysss
@PAPATYAM
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Nilay5454
@Yarenzzzz
@Masummasum123
@Kaybolanyillarim1995
@Penguen
kackaloribu
@mavi19
@Hedef 55 kilo
@cilekreceli1514

Daha önce 10.takimdaymissin listeye girmemissin dogru degil mi canimtamamdır![]()
Onu yapmadım bı tekAnaaaa ne sacma iş öyle jimere sikayet edin yapilmasi lazim
Bir mail bakar canim hemen ilgileniyorlar boyle bir durum varsa mail atOnu yapmadım bı tek
10. takımdaydım. liste dediğin hangisi acaba, tabloda vardım bir süre devam ettim. 10 kiloya yakın vermiştim yine yanlış hatırlamıyor isem. Sonra çıkmıştımDaha önce 10.takimdaymissin listeye girmemissin dogru degil mi canim
Yarisma listesi canim ama kontrol ettim sonuç listelerinde nickin yoktu eski nickinlede baktim :)10. takımdaydım. liste dediğin hangisi acaba, tabloda vardım bir süre devam ettim. 10 kiloya yakın vermiştim yine yanlış hatırlamıyor isem. Sonra çıkmıştım
Yook ben uzun süre cuma tartısı da verdim, listemi de verdim. hatta baktım 444 mesaj yazmışım ama bulamadım sayfaları.. Hatta sporu da evde leslie, yürüyüş ile baya yapıyordum. ayy aktiftimm ben yaaYarisma listesi canim ama kontrol ettim sonuç listelerinde nickin yoktu eski nickinlede baktim :)
Yinede bir sorayim dedim![]()
Dur bir daha bakayim canım :))Yook ben uzun süre cuma tartısı da verdim, listemi de verdim. hatta baktım 444 mesaj yazmışım ama bulamadım sayfaları.. Hatta sporu da evde leslie, yürüyüş ile baya yapıyordum. ayy aktiftimm ben yaa![]()
Hemen bakıyorum sagol canimBir mail bakar canim hemen ilgileniyorlar boyle bir durum varsa mail at
Günaydın kızlar![]()
MErhabaa yeni geldim :)
Diyetisyen desteğine başladım cumartesi sabah tartı günlerim.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80
merhaba arkadaşlarzayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına
168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yani
bi sağlık sorunum yok.
Kızlar hepiniz hoşgeldinizYeni gelen arkadaşlarımız olmuş.. Hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize ulaşırsınız arkadaşlar...
Kaptan beni en başa yazmış***6.Takım 715. Etap ***
sena zeynep(58.5/
Cordeliaa(79.7/
timesinfinity(85.1/
gulenyuzumsunsen(92.1/
Cedarice(87.45/
sulisim(57.5/
aylin68olacak (100.0/
Kmsl Hnd (67.55/
Mucizemsn (61.9/
birazhuzurdu2008(75.1/
SATURN71(101.2/
Zeynolin44(73.8/
6.Takım Ortalamasi:
6.Takim Free liste 715.Etap
selensu82 (58/)kendi isteğiyle ayrilan üye
Migi_magid11 (83.0/
asysss (55.9/),mezun üye
PAPATYAM (59.5/)mezun üye
Ahalp(69.3/)yeni üye, B.t:04.02,B.k:70.4,H.k:60
ysfeeymnn(69.75/)yeni üye, B.t:06.02,B.k:72.3,H.k:60
Nilay5454(67.45/)yeni üye, B.t:06.02,B.k:70.6,H.k:63.5
Yarenzzz ()692.etapta 72.8 ile bildirimsiz saglik iznine ayrıldı
Masummasum123(86.1) yeni uye,B.t:16.02,B.k:88,H.k:69
Kaybolanyillarim1995(95.8/)673.etapta kendi istegiyle ayrilan uye ,B.t:13.02.2021 B.k:96.6 , H.k:70,eski nick Pumpkin00
penguen (70.1) yeni üye, B.t,19.02,B.k:70.1,H.k:58
kackaloribu ( 66) yeni uye,B.t:25.02,B.k:66,H.k:51
hedef 55 kilo(81.7)yeni üye B.t:25.02,B.k:81.7,H.k:55
mavi19(69.7 )yeni üye, B.t:25.02,B.k:69.7,H.k:55
cilekreceli1514(109 yeni üye ,B.t:25.02,B.k:109,H.k:80
Tekrar baktim asil listeye eklememisler canımYook ben uzun süre cuma tartısı da verdim, listemi de verdim. hatta baktım 444 mesaj yazmışım ama bulamadım sayfaları.. Hatta sporu da evde leslie, yürüyüş ile baya yapıyordum. ayy aktiftimm ben yaa![]()
bende bakıyorum bi yandan biliyo rmusun :) eski kullanıcı adım ve yenisiyle :) neler konuşmuşu o zamanlar.. zaman su gibiDur bir daha bakayim canım :))
Gözümden kacmis olabilir
Senden önce 3 kisi vardi mezun ettik ya da izne ayrildilar en basa yazdim mecburKızlar hepiniz hoşgeldiniz
Kaptan beni en başa yazmış![]()
Zaman su gibi akip gidiyorbende bakıyorum bi yandan biliyo rmusun :) eski kullanıcı adım ve yenisiyle :) neler konuşmuşu o zamanlar.. zaman su gibi
evet bende gördüm. hatıraldaım çoğu kişi sevememişti yeni halini :)Zaman su gibi akip gidiyor
Senin mesajlari okurken fark ettim site değişmişti mart 2019 da siteye girememistik hemde cuma günüydü![]()