- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Ben de sevmemiştim şimdi eski halini hatırlamıyorum bileevet bende gördüm. hatıraldaım çoğu kişi sevememişti yeni halini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sevmemiştim şimdi eski halini hatırlamıyorum bileevet bende gördüm. hatıraldaım çoğu kişi sevememişti yeni halini :)
ay bende hatırlayamadım biliyor musun eski halini. herşeye alışıyoruz vallaBen de sevmemiştim şimdi eski halini hatırlamıyorum bile![]()
Yaa o zaman yeni kaptan olmustum daha 2 hafta olmustuBen de sevmemiştim şimdi eski halini hatırlamıyorum bile![]()
okeeeyyyEki Görüntüle 2790116
Kizlar yarin ki bildiriminizi örnekteki gibi tarih ve nick ile paylasiyoruz
Eksik notlu bildirimler gecersiz sayılacak..
26 Subat
Zipzip-
@sena zeynep
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@selensu82
@Migi_magid11
@asysss
@PAPATYAM
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Nilay5454
@Yarenzzzz
@Masummasum123
@Kaybolanyillarim1995
@Penguen
kackaloribu
@mavi19
@Hedef 55 kilo
cilekreceli1514
Hayirli yolculuklar canım ❤❤Ben iyice toparlandım artık istanbula gidiyorum gece yola çıkacağım Şu an hazırlanıyorum o yüzden dünkü sporları takip edemedim günlük spor listesinide paylaşamadım kusura bakmayınyarın yerleşip yorgunluğu üstümden atar atmaz burada olacağım
![]()
Neden uzuluyosun yaaa sorun degil canim sen saglikli ol önemli olan o hayirli yolculuklarBen iyice toparlandım artık istanbula gidiyorum gece yola çıkacağım Şu an hazırlanıyorum o yüzden dünkü sporları takip edemedim günlük spor listesinide paylaşamadım kusura bakmayınyarın yerleşip yorgunluğu üstümden atar atmaz burada olacağım
![]()
Sağol canım benimGecmis olsun canım![]()
10.takimada yazmaya devam ediyorsun canim bir takimda karar vermen gerekiyorokeeeyyy![]()
ya foruma alışamadım henüz bildirim gelince direk tıklayıp yazdım sonra farkettikten sonra silmeye çalıştım silemedim10.takimada yazmaya devam ediyorsun canim bir takimda karar vermen gerekiyor
Tamam canimya foruma alışamadım henüz bildirim gelince direk tıklayıp yazdım sonra farkettikten sonra silmeye çalıştım silemedimyazmadım daha burdayım
![]()
E Elif_Eylul bu profilin deki cimcime senin kızın mı çok tatlı bişey yaaaNeden uzuluyosun yaaa sorun degil canim sen saglikli ol önemli olan o hayirli yolculuklar![]()
Evet canim minnak kızım
Guzel menü afiyet olsun canımSabah buyuk bardak sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik biber yeşillik
Közlenmis kirmizi biber süzme yoğurt
1 dilim tam bugday
Ara
Sut yulaf chia kayisi keciboynuzu tozu bizzttt yaptim yanınada bir armut
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Ton balikli salata
2 litre su 1 litre detoks çayı. Aksamda 2 fincan yesil cay içeceğim
Sporu aksam bildireyim....
N Nidsalii canim Hayirli yolculuklar
İns yarin tartidada guzel olur kaptanim.Guzel menü afiyet olsun canım![]()
Sen elinden geleni yaptin canim bence yarin guzel sonuc alacaksınİns yarin tartidada guzel olur kaptanim.
Afiyet olsun canımSabah buyuk bardak sirkeli su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalik biber yeşillik
Közlenmis kirmizi biber süzme yoğurt
1 dilim tam bugday
Ara
Sut yulaf chia kayisi keciboynuzu tozu bizzttt yaptim yanınada bir armut
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Ton balikli salata
2 litre su 1 litre detoks çayı. Aksamda 2 fincan yesil cay içeceğim