• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

14tane yeşil zeytinmi kız ödem bunlar hep biskremde olmamis yarin yeseydin keske etin yanina salata yemen lazim
Zeytin listemde vardı, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı = 5-6 siyah zeytin = 10-12 yeşil zeytin yazmış, ben 2 fazla koymuşum;)) hamileyken haftada 2 kilo yiyordum🙊 zeytin tuzsuz buarada yine de ödem yapar mı bilemedim, ben ağzıma tuz koymuyorum, endokrin doktoru da dedi iyotlu tuz kullan, dedim ben tuz kullanmıyorum ki😂
biskrem olmadı farkındayım, çocuk yerken attım ağzıma sonra dedim böyle olmaz git yemek ye öğlen yemeğimi yedim.
Akşam için de listemde detoks var sadece kabak ve yoğurt olacaktı ama 1 kaşık tavugu da ben kattım😂 salatayı mecburi yiyemedim yoksa çok güzel tok tutuyor bence ama yeşil soğan, maydonoz, dereotu karşık doğramıştım ondan koydum üstüne kabağın o serbesti

Günün özeti;
Sabah(11.00): 3 kaşık yoğurt 3 kaşık granola
Ara öğün(15.00): grissuno 30 gr 1 çay bardağı kefir 1 tk chia 4 yk nar
Ara öğün(16.30):yeşil çay 2 kayısı
Akşam(18.30): bir kase yoğurt 1 kase salata
Ara öğün(19.30):türk kahvesi 1 kayısı

2.5 lt su

Zipzip- Zipzip- @Nidsalii @Elif Eylul
Afiyet olsun canım bende granola yaptım senin ki nasıl hazır mı foto varsa arar mısın😁😁

Eklentiler

• IMG_20210219_192203.webp
    IMG_20210219_192203.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 36
Menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 10 yeşil zeytin, yarım portakal, taze soğan, 1 tb ekmek

Öğlen; yağsız salata, 14 yeşil zeytin, 2 kaşık yoğurt

Ara; 1 tane biskrem, 1 hurma

Akşam; 3 kaba yağsız sote, 1 kaşık tavuk sote, 4 yk yoğurt

Su 1300 ml 😭
sanki kahvaltı biraz fazla olmuş canım. bence 1 dilim peynir yeterli portakal ve sağana da bence gerek yokmuş. öğlen de bence 14 zeytin yerine küçük bi tabak yemek koymalısın. sebze yemeği baklagiller mercimek çorbası ya da ızgara tavuk göğüs ya da 3 ızgara köfte gibi. ara öğün de çok şekerli olmuş. biskremin yanına hurma yerine süt veya ceviz koyabilirsin. akşam yemeğin güzel görünüyor.

Günün özeti;
Sabah(11.00): 3 kaşık yoğurt 3 kaşık granola
Ara öğün(15.00): grissuno 30 gr 1 çay bardağı kefir 1 tk chia 4 yk nar
Ara öğün(16.30):yeşil çay 2 kayısı
Akşam(18.30): bir kase yoğurt 1 kase salata
Ara öğün(19.30):türk kahvesi 1 kayısı

2.5 lt su

Zipzip- Zipzip- @Nidsalii @Elif Eylul
Afiyet olsun canım aksam cok hafif olmus salataya protein ekleseydin
İyi akşamlar kızlar .
bugün niyetliyim.evin işi çocuklarla uğraştım Biraz başım ağrıyor:110:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Sağlıklı şekilde istediğiniz kiloyA ulaşırsınız inşallah
Iyi aksamlar gecmis olsun canım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )cilvelikedicik
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65 -60
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ: öğrenciyim
ÇOCUK SAYISI:0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:abur cubur ve fazla yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
adet dongume faydası olacağı için ve fiziksel görünüşüm hoşuma gitmiyor.
polikistik overle kilo vermek zor çünkü insülin direncini artırıyor ama kilo verdikçe polikistik overin gerileyecek. kolay gelsin canım :KK9:

sanki kahvaltı biraz fazla olmuş canım. bence 1 dilim peynir yeterli portakal ve sağana da bence gerek yokmuş. öğlen de bence 14 zeytin yerine küçük bi tabak yemek çkoymalısın. sebze yemeği baklagiller mercimek çorbası ya da ızgara tavuk göğüs ya da 3 ızgara köfte gibi. ara öğün de çok şekerli olmuş. biskremin yanına hurma yerine süt veya ceviz koyabilirsin. akşam yemeğin güzel görünüyor.
Canım bnm ben diyetisyen kontrolünde yiyorum. Sabah listede ne varsa onu yedim, öğlen sebze yemeği yada salata oluyor, ben salatyı tercih ediyorum daha doyurucu diye. Aralarımda süt+meyve+tahıl ve yağ grubunun hepsi oluyor normalde bugun detoks günü diye sadece yoğurt ve meyve vardı. Biskrem kaçamak onu sayma😂 hurma 4 adetti 1 yedim.
Akşam normalde sebze+et+yogurt+salata fiks olur ama bu 2 gün detoks diye yok. Hatta akşam ekmek vardı yemedim.
Baklagil+pirinç+bezelye+patates+mısır da yasak gıdalarım.
Emziriyorum diye yediklerim biraz fazla, fazla fazla doyurucu kabul. Fakat bundan az yediğimde sadece 100gr verdiğim haftalar oldu, o yüzden mümkün olduğunca kısmamaya çalışıyorum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )cilvelikedicik
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65 -60
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ: öğrenciyim
ÇOCUK SAYISI:0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ:abur cubur ve fazla yemek yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
adet dongume faydası olacağı için ve fiziksel görünüşüm hoşuma gitmiyor.
Hosgeldin cnm 💓
Bence perşembe akşamları kahvaltı yapmak daha iyi 😂😂😂
Bundan sonra belki öyle yaparım
Ama yaninda pilav olmasa iyi olur🤣🤣🤣

Canım bnm ben diyetisyen kontrolünde yiyorum. Sabah listede ne varsa onu yedim, öğlen sebze yemeği yada salata oluyor, ben salatyı tercih ediyorum daha doyurucu diye. Aralarımda süt+meyve+tahıl ve yağ grubunun hepsi oluyor normalde bugun detoks günü diye sadece yoğurt ve meyve vardı. Biskrem kaçamak onu sayma😂 hurma 4 adetti 1 yedim.
Akşam normalde sebze+et+yogurt+salata fiks olur ama bu 2 gün detoks diye yok. Hatta akşam ekmek vardı yemedim.
Baklagil+pirinç+bezelye+patates+mısır da yasak gıdalarım.
Emziriyorum diye yediklerim biraz fazla, fazla fazla doyurucu kabul. Fakat bundan az yediğimde sadece 100gr verdiğim haftalar oldu, o yüzden mümkün olduğunca kısmamaya çalışıyorum.
diyetisyen yazdıysa doğrudur canımm o zaman :KK9: kolay gelsin canımm. az kalori almak işe bi süre yarıyo sadece. ben de 800 kalori diyetler yapıyodm. bir iki hafta kilo veriliyo sonra kilo verme duruyo ve açlık patlaması. 1200 kalori altına inmicem ben de

Back
X