• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Elhan cım kızım bu yıl 8. Sınıf. Okul ve kurs düşünüyordum. Ama ikisi birden çok yorucu olacak diye tek elden gitsin dedim. İstediğim bir özel okul vardı. Ama şimdiden 8. Sınıf kayıtları dolmuş. Mümkün değil dediler.
Daha Şubat ya. Anlamadım ben bu işi.
Şimdi başka bir okula bakıcam.
Fikrin varsa Bursa'daki özel okullarla ilgili özelden de atabilirsin canım. Bursadasın diye biliyorum.
Sinav' da çalışan bir arkadaşım var ona sorayım. Diğerlerini bilmiyorum canım. Çoğu okullarda kontenjan dolmuş diyorlar ama yine de takip etmek lazım. Çok enteresan. Erkenden dolmasına şaştım inan ki...

Kızlar bişey sorcm pınar beyaz kazan yarışmasına oy verip kazanan var mı hiç ben hep oyluyorumda
Belirli kriterlere göre kazanan yarismacilar oylama bitince aciklaniyor
Bizim eski yarışmacılardan birine cikmisti gecen oylamalarda

Bende pro üyeliğimi yemek yarismasiyla kazandim 🤭🤭

Tamam canım teşekkür ederim takipteyim 🙈❣️
Yarin 11 gibi herkes özelde oluyo kategori belli degil süpriz oluyo ozelden bölum editoru tarif veriyo yada sen ona sunuyosun aldiktan sonra asamalarini tek tek cekip konu aciyosun

Tutaste teklifini görmeden başkasına teklif sunmuştum kusura bakma canım :oops:
Tabiki kabul ederim 🙂
Çok veren kazansın :KK5:

bu arada kızına da çok geçmiş olsun. Yaşını ayını bilmiyorum ama
Herhangi bir alerjisi yoksa
Ayına yaşına göre 1 çay kaşığı veya
1 tatlı kaşığı
şeklinde dozunu sen ayarlayarak sarımsaklı yoğurt verebilirsin ateşe çok iyi geliyor.
Kolay geçer inşallah
Sen cevap vermeyince bende baskasi ile rakip oldum dun gece 🙈 ama seninlede olabilirim rakibin yoksa

Back
X