• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsanın kilosunun takılması cok sinir bozucu...vücudu surekli sasirtmaktan kendimi sasirdim...sporla bile fark yaratmamaya basladi..gunde 2 kez eva yapıyordum.ilk zamanlar 3 gunde 600 gr gitmisti...simdi tik yok...bugün biraktim evayi acik havada yürüyüş yaptım...deneye deneye sasirtmaminin yolunu bulcam ins.

Ben kosubandini esimin arkadaşına sattim benim dizlerimde problem yaratti kosu bandi sert zeminde kosmak yapıyormuş genelde , sonra ikinci el eliptik aldim baya kullandim biliyorsun ama bebek cee deyince yer kaplamasin yeniden alirim diye onuda aldigim fiyattan daha fazlasına sattim
Sen bu isleri beceriyorsun canım Masallah :KK70: ben 5 sene once 300 TL gıbı bisey almistim kosu bandini ikinci el

İnsanın kilosunun takılması cok sinir bozucu...vücudu surekli sasirtmaktan kendimi sasirdim...sporla bile fark yaratmamaya basladi..gunde 2 kez eva yapıyordum.ilk zamanlar 3 gunde 600 gr gitmisti...simdi tik yok...bugün biraktim evayi acik havada yürüyüş yaptım...deneye deneye sasirtmaminin yolunu bulcam ins.
Eva ne acaba yaa?

Ona sorayim sonucunu o zaman
Bende yapmıştım canım. Hatta başlamadan ölçü almıştım bitince yine aldım. Ama hem chloe ting yaptım hem leslie falan o dönem çok spor yaptım sonuçları ataym sana ☺️çok etkili yapmak istersen önce 14 günlük falan başlayabilirsin ben 28 günlüğü yapmıştım.

Eklentiler

• IMG-20201229-WA0005.webp
    IMG-20201229-WA0005.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 30
Back
X