• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kayınvalidem takıntılı o konuda canım ne desem ikna olmuyor yok nefsin gece seni boğar yok bizde yemeyiz 🤣 aynı kilolardaydık çok mutluydu zayıfladım ya kıskanıyor herhalde ☺️
Anam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlar 😀😀

Benimki gelene gidene o yemiyor diyor🥺 bende yiyorum ama hamur işi yemiyorum diyorum ama onlara göre açlıktan ölcem :-) :-) :-)
Aynı kız hem kiloluyken tosunum der dururdu şimdi zayıfladım bu sefer de yedirme derdine düştü kadın. Tedavi için zayıfladığımı biliyor ama çok çağıramıyot ya o yüzden gidince bozdurma çabasına giriyor hemen. 🤣

Anam o laflar da baya korkutucuymuş canım biraz kıskançlık kokusu olabilir onlar 😀😀
Hiç deme malesef. Sırf rahat edeym diye herşey den az az almaya çalışıyorum işte. Oraya giderken özellikle aç gidiyorum tokum desem de inanmıyor çünkü 🤣yarın inşallah artı çıkmam 😕

Aynı kız hem kiloluyken tosunum der dururdu şimdi zayıfladım bu sefer de yedirme derdine düştü kadın. Tedavi için zayıfladığımı biliyor ama çok çağıramıyot ya o yüzden gidince bozdurma çabasına giriyor hemen. 🤣
Senle zayıflama amacımız aynıymış canım sanırım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻 2021 de ben henüz başlamadım ama en son bir kadın dr önce zayıfla dedi tamam dedim Ramazan bayramından somra kısmetse 🙄

ADINIZ: Dilek
YAŞINIZ: 36 sanki ama bence 35 i
dolduracamm 36dan gün aldım 😂
BOYUNUZ:168
KİLONUZ: Tartım bozuldu bu hafta tartı işini hallederim tahmini 87 felandir
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:16 yaşında oğlum,11 yaşında kızım,2 yaşında da prensesim var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yemeyi seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğime😜 Salıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen :(Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum😂

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:3.Takım 9. takım ve kısa bir sürede 4. Takımda bulundum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğime😜 Salıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen :KK43:Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum😂
Hosgeldin canim aramiza bende 37yasinda 3cocuk annesiyim insallah hedefledigin kiloya iner genç kız gibi olursun 🤩

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ :Çünkü kilolu olmayı hiç yakıştıramadım gençliğime güzelliğime😜 Salıyorumda kendimi kilo alınca teyzeler gibi olup çıkıyorum. Ne giyinmek ne süslenmek istiyorum aynaya bile bakmıyorum resmen :KK43:Buda mutsuz keyifsiz bıkkın bir insana donustuyor beni ..Bu şekilde yaşamak istemiyorum.. ,Sağlıklı,fit istedigini giyip yakistiran Görenlerin "A hic de 3 çocuk annesi gibi görünmüyorsun masaallah nasıl böyle zayıf kalmayı başardın "diye yüzüme beni ovmelerini istiyorum😂
Hoş geldin canım❣️❣️❣️

Back
X