• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar kızlar
Bn okula gitmek için uyandım umarım hayır olur✌️
Zipzip- Zipzip- günaydın Cnm kaptanım
Bugün tuvalete giremedim yine 58 çıktım artık intihar etcem, ilk kez böyle oluyor
Çrş dr işi de yattı, dersim var
Hamilelik sonrası tiroid çıkmıştı, ve dr bana gelecekte tiroid hastası olacaksın dedi öyle miyim acaba🤔
Haftaya çrş gidicem inş bi aksilik olmaz ise
Birde ilk kez ibs sen ötürü kabızlığım pzr dan beri bu kdr uzun sürdü, canım sıkkın babam 3. Kez hastane de
Napsam bn nasıl bwslensem akıl verin ya çok canım sıkılıyor
İyi bir doktora git, testlerin yapılsın. Hemen moralini bozma. İnşallah birşey çıkmaz. Babanın nesi var? Geçmiş olsun.

Yeşil çayımı içip yürüyüşe gidiyim.. Havada sıcak görünümlü soğuk gibi ama olsun sıkıntı değil😁
Bende cikacagim şimdi...eşim gelsin cocuklari ona bırakacağım 1 saat yürüme niyetindeyim

Canım afiyet olsun börek olmamış ve kısır var cık cık ☺️😘

Afiyet olsun ☺️

Oy canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım ayağın nasıl oldu düzeldi inşallah
Sağol canım ıyım hamdolsun :)
Yandex de cok degisik sporlar var cnm

Hosgeldin tatlim 😍😍😍
Ben burdayim da sen görünmüyorsun :))
Iyi olmana sevindim
Ben hasretine dayanamayip corana oldum 😅

Hosgelmis bitanem,😍😍😍 iştah ikizim :)))
Allahin izniyle yaza kadar baya bi kilolari aticaz cnm 😁bu sefer ya olacak ya olacak

Midem agriyor deseydin :))

Bu kadar hamurisine kilolari nasil
Ablam geçmiş olsun dikkat et kendine ya:(

28.subat pazar

Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ

12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka

Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka

19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt

Su 2 lt
Bitki çayları
Popo maşallah ne güzel menü 😍

İyi akşamlar :KK54:

Menüm
Sahur
1 yumurta
2 d tam b ekmeği
1 d peynir
1 zeytin

İftar
1 kase taze fasulye
1 d tam b ekmeği
2 yk bulgur
1 hurma
1 b ayran
Salatalık biber

Su 1 lt şimdilik
Spor yok
Kuzucum afiyet olsun Allah kabul etsin su miktarın çok az onu arttırman gerekiyor.
Günaydınnnlarrrr:KK68:

Günaydın kızlar :KK24:
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen :uykucu:

Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm

Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü :KK34::KK34:

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik

Gunaydinnnn 🌹🌹🌹

Huzurlu saglikli günler efenim 😁

Günaydın kızlar 💕

Günaydın herkese çocukları okula postaladım
Yaaa ne güzel bi duyguymuş
Evde yalnızım :halay: :KK49: :KK71:

Günaydın kızlar😍😍😍

Günaydın canlarım 🥰

Bu arada herkese gunaydin....söZde biz bu hafta okula baslayacaktik...meslek liseleri derslere baslayacakti...dun herşey tepe taklak oldu...her an haber gelecek diye bekliyoruz...biktim surekli son dk gollerinden

gönaydınnnnn tarçınlı yulaflı kuru kayısılı yogurdumla günaydın:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Günaydın kızlar diyetisyenden çıktım onun tartısına göre 1.5 kilo vermişim ama toplamda 1.7 yağdan gitmiş 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sabah yürüyüşümü de yaptım şimdi anneme gidiyorum🥰🥰🥰
Günaydın hanımlar💃💃💃 Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım tebrik ederim maşallah💕

Back
X