• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Elhan abla aksam seni rüyamda gordüm:KK15:
Aaa ne güzel :KK76: :KK76: :KK76:
Biliyor musun niye...dün gece seni düşünerek uyudum. Naptı ki annesiyle kizkardesiyle acaba dedim...aklıma geldin yani...hayrolsun inşallah...bugünlerde biraz sıkıntılıyim...çok kilo almışım...dert oldu. Spora başladim...başka türlü veremiyorum...az yesem de boş...sebze ve meyve ile kilo alan bir bünyem var... Allah cezamı verecek...ne yapacağum:kızgın:

Biliyor musun niye...dün gece seni düşünerek uyudum. Naptı ki annesiyle kizkardesiyle acaba dedim...aklıma geldin yani...hayrolsun inşallah...bugünlerde biraz sıkıntılıyim...çok kilo almışım...dert oldu. Spora başladim...başka türlü veremiyorum...az yesem de boş...sebze ve meyve ile kilo alan bir bünyem var... Allah cezamı verecek...ne yapacağum:kızgın:
Ablacım kaç kilo aldin

Bi ara keto yaptim demiştin
Sana nasil etki etti cnm

Ödem çayımı 4de kadar bitireyim akşam 10dan sonra su içmem ya da yudum alırım birde öyle deneyim🤭🤭
Bendd ödem cayini cok içtim heralde
Karnim şişti :))
Sabah yarım muz 2 haşlanmış yumurta 2 ceviz bir bardak çay.

Öglen bir meyveli yoğurt küçük kaplarda olan yarım elma 10 fındık.

Akşam bir tabak fırın kabak 1 kase yoğurt.

1,5litre detoks suyu
2 litre su. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cok cok guzel cnm tam perşembelik 😍

Ooo çok güzel 18 kilo nedir ki bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş ...ikinci hedef biraz az gibi geldi ama sanki Safinaz gibi olacaksın :KK51: sen kendini öyle daha mutlu hissedeceksen ol tabi ki....yeme bozukluğunu da halledersin...vücut alışıyor zamanla...azmin daim olsun canım...
Çok teşekkür ederim insaAllah dediginiz gibi olur 😊 bekarken evlendiğim de 40 kiloydum o kilo baya düşüktü ama 45 kilo idealim aslında öyle düşündüm yani ben 😍

Back
X