• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler
Evde değildim ancak yazabiliyorum Kahvalti ;
2 yum
1 dilim tb ekmek
5 zeytin,2 parça peynir
Maydanoz 1 domates 1 salatalık
1 hindi füme Yesil cay

Aksam
1 tabak nohut
3 yk pilav
2 kofte
2 bardak ayran

Spor yok. spor konusunda çok başarılı arkadaşlar var hepinizi tebrik ediyorum ve imreniyorum . Çünkü ben kendimi iyi hissettiğim sürece çok ağır olmayacak şekilde spor yapabiliyorum . Belimde kayma vardi birkaç once çok sıkıntı çektim halen daha tam geçmedi. Sporda Sonuncu olunca yazma gereği duydum :KK36:

2. Gün menü
Sabah 11.00
Yalancı pizza 🍕
(İçeriği kasap sucuk,yeşil biber 🫑, domates 🍅 yumurta 🥚 zeytin 🫒 baharat 🧂 peynir 🧀)
5 çilek 🍓

ara. 17.00
5 adet kuru erik
Biraz badem

akşam 19.00
1 kase yoğurt çorba 🥣
3 adet içli köfte

su 2 lt olur
Spor 30 dakika yürüyüş

Zipzip- Zipzip- @cilekreceli1514
Afiyet olsun canm

Iyi geceler
2 yum
1 dilim tb ekmek
5 zeytin,2 parça peynir
1 hindi füme Yesil cay

Aksam
1 tabak nohut
3 yk pilav
2 kofte
2 bardak ayran

Spor yok. spor konusunda çok başarılı arkadaşlar var hepinizi tebrik ediyorum ve imreniyorum . Çünkü ben kendimi iyi hissettiğim sürece çok ağır olmayacak şekilde spor yapabiliyorum . Belimde kayma vardi birkaç once çok sıkıntı çektim halen daha tam geçmedi. Sporda Sonuncu olunca yazma gereği duydum :KK36:
Afiyet olsun canım 😊 çok geçmiş olsun sağlık çok önemli tabi zaten elinden geleni yapıyormuşsun insaAllah karşılığını da alırsın emeklerinin

Iyi geceler
2 yum
1 dilim tb ekmek
5 zeytin,2 parça peynir
1 hindi füme Yesil cay

Aksam
1 tabak nohut
3 yk pilav
2 kofte
2 bardak ayran

Afiyet olsun canım 💕

Yaza bende düşünüyorum tüp bebek tedavisi görmeyi ilk olcak . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerimizi burda verelim insallah hayırlısıyla 🥰
İnşallah canım benim. İnşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine. Bir daha ihtiyaç duymazsın 🤲

Kaçamak hakkımı kaptanın izni ile bugün kullanıcam canım💞💞💞

Günaydın kızlar 💞 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım okudum🌺

Günaydın kızlar 💞💞💞

Ye ye sonra vermeye çalış 🙄🙄🙄

Hayırlı sabahlar canım💕

Bence çok güzel canım tavsiye ederim kakao da çok yakışıyor onu da mutlaka dene yarımşar çay kaşığı katıyorum ben

Afiyet olsun canım sabah senin yalancı pizzanı deneyeceğim insaAllah 😋

Ya öyle tabi amano kadar da kısıtlama bence kendini ay da 1 defa yiyebilirsin 😋

Afiyet olsun canım

Rabbim gayretlerinizin karşılığını bekletmeden versin tez vakitte kucaklarınız bebeklerinizle dolsun inşaAllah🤩

Afiyet olsun canm
Teşekkür ederim yapan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun 😋

Iyi geceler
2 yum
1 dilim tb ekmek
5 zeytin,2 parça peynir
1 hindi füme Yesil cay

Aksam
1 tabak nohut
3 yk pilav
2 kofte
2 bardak ayran

Canım geçmiş olsun. Sağlık için sakıncası ve yoksa yürü canım.

6mart
10.45
IMG_20210306_103726.webp
Arada 1 elma
19.00
El kadar mezgit
Roka salatası
Kibrit büyüklüğünde helva
Su 2.5
Spor 30 dk kardiyo 180
5552 adım 180p
Toplam 360p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii

Kızlar bu arada bn Spor hocamla 100 days challenge yapıyoruz 100 gün boyunca her gün spor yapiciğim aklınızda bulunsun katılmak isteyen var mı bana 👊👊👊
Bugün 6. Günüm✌️✌️✌️

İyi akşamlar sabah sucuklu yumurta bolca peynir domates yedim 12 ye geliyordu kahvaltı bittiğinde akşam 1 kepçe mercimek çorbası tavada kendi suyuyla pişirdiğim ve baharatladıgım tavuktan yedim biraz ve salata 3 litre su 9500 adım normal yürüme temposunda

Evet canım 2 evlâdım var benim de😍

Anladım canım ben de trabzonluyum Bizim burada da otlar yenir bu otu da ilk defa duydum 😋

Afiyet olsun canim 1 sb nin ölçüsünü bilmiyorum ama 2 kaşık yoğurt ve 1 küçük salatalık varsa karıştırıp yiyebilirsin

Ben de auralı migren var maalesef aynı bu şekilde başım ağrıyor Allah versin insaAllah

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Ah su böreği 🤩 afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım salatanın tarifini alabilir miyim 😊
Allah bagışlasın canım benim 🤗

Afiyet olsun canim
Menu ve su miktari güzel

Afiyet olsun menu guzel

Afiyet olsun menu ve su miktarında güzel

Afiyet olsun canım