• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın...daha dogrusu oglen olmus...8 e kadar uyudum mis gibi...bizim ev icin gec bi saat cocuklar erken kalkıp tv karsina gecmislerdi bile... kahvaltidan once 30 dk eva mida yaptim iyi oldu..

Antalyada hava mis gibi...dun serin kapalıydı bugun kuslar ötüyor gunluk güneşlik..burda sokaga çıkma yasagi var bugun bizde parkla yetineceğiz artik...

İcinizi ferah tutun kizlar cok zor biliyorum ama daha bu sene iki tanıdığım biri 13 digerin 17 yildir ugrasiyordu cok şükür ikiside bebislerini aldi kucağına . Zorlu bir surec ama insallah sizde tadarsiniz umudum bitti dedigin yerden umut yaratir rabbim
Amin canim insallah Rabbim bize be tüm isteyenlere nasip etsin insallah

2 cocukla zor canım ya mezun olalı da baya oldu bilgiler koreldı zaman az
Anladım canım çocuk varsa zor tabi. Kpss tamamen düzenli çalışmayı gerektiren bir sınav. Zaman istiyor. Bende henüz anne olmadım bu zamanı değerlendireyim en azından dedim işte. ☺️

Günaydın...daha dogrusu oglen olmus...8 e kadar uyudum mis gibi...bizim ev icin gec bi saat cocuklar erken kalkıp tv karsina gecmislerdi bile... kahvaltidan once 30 dk eva mida yaptim iyi oldu..

Antalyada hava mis gibi...dun serin kapalıydı bugun kuslar ötüyor gunluk güneşlik..burda sokaga çıkma yasagi var bugun bizde parkla yetineceğiz artik...
Günaydın canım ❤

Bnde 4. Denememe başlıcam adet görünce insallah bu sefer tutar da Rabbim yüzümüzü güldürür😊
İnşallah canım benim 🤗 güzel haberlerini duymayı çok isterim. İsteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah. Bu arada kiloyu çok önemsiyor benim doktorum. O yüzden zayıflamaya devam ☺️

Herkese günaydın ♥️
Yalancı pizzayı yaptım. first ladyy first ladyy

Eklentiler

• 20210307_113226.webp
    20210307_113226.webp
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
Yeni tartin sana uğur getirsin biran önce 65 göstersin insallah dileğim 😍😍😍

Bu arada hainliginide görmedim sanma 😡
Aksam sirtimdaki hancerden yatamadim 😂😂😂😂😂
Teşekkür ederim canım Sultanimmm 😍
Ablacığım ßimdi olay şöyle gerçekleşti 🙄
Gençlere destek olalım diye şey ettiydim🤦🏻‍♀️😁