- 8 Eylül 2016
- 103.558
- 438.796
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimSabah 10,30 3 çeri domates 1 salatalık 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta yeşillik bir bardak çay.
Öğlen 2 tane orta boy yulaflı krep 1 sütlü kahve.
Akşam 5 yemek kaşığı patatesli sulu köfte, bir kase yoğurt 1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata yarım dilim ekmek.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Afiyet olsun canımSabah 10,30 3 çeri domates 1 salatalık 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta yeşillik bir bardak çay.
Öğlen 2 tane orta boy yulaflı krep 1 sütlü kahve.
Akşam 5 yemek kaşığı patatesli sulu köfte, bir kase yoğurt 1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata yarım dilim ekmek.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Ne yapayim ya onlar salondayken odama geciyorum zaten cok ses cikmiyorGizli zıpliyosun yani![]()
Hic güleceğim yoktu yaaaDedenin amcanin elinden tut zıpla azcik hareket yapsin onlarda
Çay istediklerinde ziplayarak mutfaga git getir çayi dökmedenZipzip-
![]()
![]()
![]()
Seslendiklerinde durursun sonra devamHic güleceğim yoktu yaaa![]()
Bu aksam gelmediler artik yarina öyle yaparimSeslendiklerinde durursun sonra devam![]()
Yarin bende baslasam gene iyi olcak kendimden nefret ediyorumBu aksam gelmediler artik yarina öyle yaparim![]()

Baslarsin canım baslayinca guzel spor yapiyorsunYarin bende baslasam gene iyi olcak kendimden nefret ediyorum![]()
Spora baslarsam yapiyorumda sorun totomun kalkmamasiBaslarsin canım baslayinca guzel spor yapiyorsun![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar sabah 10 tane çiğ fındık yeşil çay
Öğlen kuru fasulye biraz pilav 2 tane lahana turşusu
Akşam karnabahar haşladım sarımsaklı yogurtla yedim 2 çatalda tavuk döner yedim. 2.5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim. Spor 100 tane squat 8 bin adım biraz spor hareketleri yaptım zor geldi bıraktım
Evet inşallah pazartesi günü 66.10 gr dı umarım 600 grm daha vermişim dirHadi bakalım 65 mi olacaksın cuma günü![]()
İnşallah canım bende 61 olacağımEvet inşallah pazartesi günü 66.10 gr dı umarım 600 grm daha vermişim dir
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
4 Chery domates
1 dilim ekmek
Ara 13.00
1 portakal
Öğle 15.00
3 kaşık yeşil mercimek
5 adet istavrit
2 dilim t.b ekmeği
Akşam 19.30
100-150 gram arasi et sote.
Yoğurtlu brokoli
Ara.21.00
Kahve ile 1 kayısı, 1 incir yiyebilirim.
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
Afiyet olsun canım sporda N Nidsalii Etiketleyebilir misinİyi akşamlar sabah 10 tane çiğ fındık yeşil çay
Öğlen kuru fasulye biraz pilav 2 tane lahana turşusu
Akşam karnabahar haşladım sarımsaklı yogurtla yedim 2 çatalda tavuk döner yedim. 2.5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim. Spor 100 tane squat 8 bin adım biraz spor hareketleri yaptım zor geldi bıraktım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.45
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
4 Chery domates
1 dilim ekmek
Ara 13.00
1 portakal
Öğle 15.00
3 kaşık yeşil mercimek
5 adet istavrit
2 dilim t.b ekmeği
Akşam 19.30
100-150 gram arasi et sote.
Yoğurtlu brokoli
Ara.21.00
Kahve ile 1 kayısı, 1 incir yiyebilirim.
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2