Beyaz ekmeği bıraktıysan sen oldun demektir şimdiden 53 sün gözümde

Öyle deme iniş çıkışları hepimiz yaşıyoruz buraya daha fazla takılmalısın demekki. Ister istemez etkisinde kalırsın grubun. Daha fazla oku yaz buraya...
O yediklerin 1 gününe malolmadı resmen 2 gün kg.verememene sebep oldu. Bugün sporu bol tutarsan odemlerin yağa dönüşmeden atabilirsin canım.
Bu yol kolay degil helede yolu uzun olanlara daha zor. kendimden örnek vereyim mezuniyetten sonra cok saldim yedimde yedim. Gerçekten diyette iken daha mutluydum. Yedikten sonraki histen nefret ediyorum tıpkı dün seninyemekten sonraki hissettiğin o his yani :)
Bravo al işte bize güzel bir motive

Yarın ne yiyeceğini bugünden mutlaka bil çanım sana en en en büyük tavsiyem budur. Birde bulusmalara kendi yemegini götür.
Sanada geçmiş olsun ama en cokta babacığına çok çok geçmiş olsun canım. Tanıyamadım kelimen beni çok etkiledi

(( rabbim hic yasanmamisa çevirsin dertlerini babanın ve tüm hastalarımızın inşallah aminnn
Hayır olsun hayıra yor canim...
Şöyle dielim bir ayrılık varrrr hemde bedeninle yağların arasındaaaaaa

Inşallah benimki gibi bol menülü diyetisyenin olmaz canim. Zaten aylardır diyette olduğunu spyle. Birde ornek 1 haftalik menünü götür ona. Hem yanlışını görürsün hemde o sana bu menüne uygun liste yapar seni yeni diyete başlıyor olarak görmez...
Bu kilolarında gidecek gün gün gidecek tıpkı gün gün geldiklerigibi