• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çarşamba menü
Sabah 11
1 yumurta peynir domates ile tost yaptım
1 dl TB ekmeği
4 yeşil.zeytin
Akşam 19
Fırında tavuk
5-6 elma dl furında patates
Salata
3 kare çikolata
Yarım avuç kadar kavrulmuş kuruyemiş
Su 2 lt
Arada kahve içtim
Zipzip- Zipzip-
Dikkat etmedim deyince korkmustum bende 😅😅😅
abarti bisey yokmus :))

Bugün suyunu artirmaya calis cnm

Günaydınlar 🙋‍♀️ eşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu 😊
eşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)
L

Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorum 😁😁
inşallah ablacım ya akşam bizimkiler dalga geçtiler benle eşim diyoki nuranin diyetisyen ülkeyi terketmiş bı sahil kasabasına yerleşmiş mesleği bırakmış . Dedim göm göm az daha göm şaka yapiyomusta hala tavır yapıyorum bu seferde ben şakadan anlamiyo oluyorum. Görümcem diyo senin nasıl demir vitamin eksik olur bu kiloyla nasıl sinir oldum dedim sen kendini görmüyorsun galiba. Sonra diyoki napicaz bu göbekleri valla dedim ben kendimi sağlama aldım çözümünu buldum sen kendi derdine yan 😁😁Sanki benim kilo 200 sınırlarında o kadar abarttilar nasıl sinir oldum. Resmen aksm hepsi benim üstüme oynadı
inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.
bence bu dalgalar sana gaz versin. vereceğin kilolarda önemli ama verdiğin kilolarıda görmeleri lazım yani. görmeyene gösterirsin utandırırsın inşallah yaza kalmadan :) demir başka yağ başka iyice saçmalamış görümcende :) sen değerlisin, insansın. muhteşem sistemi sana verip bu dünyaya yaratmış allah ordan bak sen olaya. dahada hırslan kızdıkça spor yap :KK200:
Benim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaa 😒😒 birde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil hani :( göz ve kulak kapatacaz artık napalım yine iş bizde bitiyo
Sagol cnm 💓

Senin menunde baya hafifti 😍

Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor 😐

Sağol bitanem 💓

Ne düşünceli eşmis :)

Burda çoğu eşler kk ya düşman olur 😂😂😂

Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür

Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm
abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkk
kuşhan bana çok iyi geldi muhakkak dene diyorum herkeste denesin kızlar :KK6::KK6::KK6:
Akşam mercimek çorbası yapmak istiyorum sizce yarına şişkinlik yapar mı
yapıyor yarın ye canım
Haklısın kaptan
Yalnız bi sorun var
Ben rahim ameliyatı oldum yumurtalıklarım duruyor regl oluyorum ama kanama olmuyor şişkinlik iştah vb her türlü yaşıyorum şu anda sanki regl döneminde gibiyim kanama olmadığı için anlamıyorum bi şişkinlik var ödem var gibi onada canım sıkıldı biraz
Cezayı yarın tartıdan sonra yapayım olurmu
Hiç spor yapmadığım için kaslar şişer bide üstüne neme lazım
geçmiş olsun

Hava yağmurlu bugün, böyle havalarda çok kasvetli oluyor ruhum. daralıyorum... oysaki kasım ayında doğmuşum kışı sevmem lazım dimi :KK45:
Bizim burda da hava bulutlu ve kasvetli...
Bi aa güneş açıyor oh iyi diyorum sonra yeniden kararıyor 😒😒😒
Ben yazı severim Mayıs ayında doğmuşum Bahar ve yaz insanıyım 😂😂😂 kızıyım diyecektim insanıyım dedim

eşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)

inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.
bence bu dalgalar sana gaz versin. vereceğin kilolarda önemli ama verdiğin kilolarıda görmeleri lazım yani. görmeyene gösterirsin utandırırsın inşallah yaza kalmadan :) demir başka yağ başka iyice saçmalamış görümcende :) sen değerlisin, insansın. muhteşem sistemi sana verip bu dünyaya yaratmış allah ordan bak sen olaya. dahada hırslan kızdıkça spor yap :KK200:

yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil hani :( göz ve kulak kapatacaz artık napalım yine iş bizde bitiyo

abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkk
kuşhan bana çok iyi geldi muhakkak dene diyorum herkeste denesin kızlar :KK6::KK6::KK6:

yapıyor yarın ye canım

geçmiş olsun
Yapacak bişey yok çekecez çilesini 😅

Dip not. 😉

Eklentiler

• e9a7a0a3e045e06d980c240558b6be76.webp
    e9a7a0a3e045e06d980c240558b6be76.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 26
Back
X