Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz yok canım ben yeni görüyorum hemde her merhaba diyeni almıyoruz .... arkadaş bana kızmasın ama o kilodaki birini zaten takımlar genelde almıyor ... zaten çıtır kendisi ...:1hug:
hehe nasıl korkuttum ama .....lülülülülülü yokyok görüyorsun zaten nasıl oldugunu ... fırsatın oldukca aksatmadan paylaşımını yap ...a.s tabi zorla degil istersen girmek .:1hug: amaç kilo vermek . ama biz burda dost olduk ...Şeniz
olur nazlım içinde yeterki beyaz un mısır unu ve şeker katkısı olmasın ....aebenciğim ve elseciğim şimdi tam buğday ekmeği aldım ben içindekiler şu şekilde acaba doğru ekmemdir
tam buğday unu ,içme suyu ,glüten, maya , kara buğday tanesi , kepek , çavdar ekşisi tuz, soya unu ,dekstroz,emülgatör,,antioksidan bu tür şeyler var içinde doğrumu acaba.
tamam o zaman canım . sen böyle takıl şimdilik .....:1hug:Tünaydın kızlar.Hafta sonu tatiliniz umarım çook güzel geçer.:1hug:Bugün Ankara'da hava çok süper.Tam gezinti havası.:sm_cool:
Mmmfciğim canım oğlun nasıl oldu?Çok geçmiş olsun..:çok üzgünüm:
Sanırım Dora'mın ki iyileşti..:dance:
Aebenciğim canım,Ben bir süre daha böyle takım dışı takılıp biraz kendimi adapte edeyim canım.(En azından yaz tatili geçene kadar )Çocuklar benim burada olmamı kısıtlarlar ve takıma yararım değil daha çok zararım olur diye düşünüyorum.Bu yüzden sizin için daha faydalı olacak birileri alabilirsin canım.Daha çok paylaşımda bulunacak birileri.....
Ama ben fırsat buldukça buralarda olurum ve bilgilerinizden ve dostluğunuzdan faydalanırım canım:1hug:Kilo veremesemde almam umarım..
alkisalkisalkis Tek canları saggolsunda maytab :1rolleyes:sağolun kızlar dünkü çocuk bugünkü çocuk diil sanki dra gittikten sonra bile düzeldi yani dün öğleden sonra sabahki çocuk diildi sanki bi tarafına 70lira sıkışmış galbaa:)))
ama boğazında enfeksiyon varmış tabii kulaklarınada vurmuş 5 iğne:S
kaydirigubbakcemile3 canım bu konuda nette okadar faklı listeler varki anlatamam .bazılarıda çok farklı ... en iyisi ben kitaptakileri aktarayim en güvenli orda ki ....a.s du çamaşırları asayım balkonu yıkayıp geliyom ..puff ebnim kafa karılştı gene yaws elsenin listeye göre süt içipbarbunya fasulyesi yemek lazım sadece bide kırmızı mercicik
selam canlarım
bugün istanbulda hava çok güzel biz de sabah erkek arkadaşımla buluşup kahvaltıya gittik,biraz çimenlerde güneşin tadını çıakrdık sonra annem mevlüde gidecegi için erkenden eve geldim.
mailllerime bakıyım dedim şok oldum:=) hani ara sıra bahsettigimiz kitaplar var ya nazlımın da okudugu bi kitap var bin muhteşem güneş diye,ben bu ayzarın iki kitabını da okudum ve bayıldım demiştim,adama tebrik maili atmıştım,o da tam 1 hafta sonra cevap atmış:=)) taa nerelerden bizimkiler olsa hiç bakmaz bilee:=))
ahanda mailin orjinali :
Dear B.....:
Thank you for your wonderful email. I am very touchedby your kind words. I am also thrilled that you enjoyed A ThousandSplendid Suns and really appreciate your taking the time to write tome. It is great for me to hear that my story has resonated with you.
Best wishes,
Khaled Hosseini
Türkçesi olarak da muhteşem mailin için teşekkür ederim demiş bana ( bana :roflol:) nazik keliemlerin sayesinde duygulandım.kitabımı okumak için zaman ayırıdıgın için teşekür ederim ayırca. hikayemin seni etkilemiş olmasını duymak benim için muhteşem.. bu tarz bişy:=))
çok sevindirik halde dolaşıyorum kızlar![]()
Bu muhteşem bir şey ceylincim ben senin yerinde olsam o mailin çıktısını alıp kitabın arasında saklardım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok özel birşey
bu arada ben perşembe ve cuma büyük ihtimalle yokum eğitim var ve nerede bilin bakalım
ANKARA da delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
uçak saatleri ile ilgili bilgilendirme maili gelmedi henüz o yüzden hangi gün gelip döneceğim belli değil![]()
Bu muhteşem bir şey ceylincim ben senin yerinde olsam o mailin çıktısını alıp kitabın arasında saklardım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok özel birşey
bu arada ben perşembe ve cuma büyük ihtimalle yokum eğitim var ve nerede bilin bakalım
uçak saatleri ile ilgili bilgilendirme maili gelmedi henüz o yüzden hangi gün gelip döneceğim belli değil![]()
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden nazlıda ogün geliyo galiba.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden umarım musatit olurum da sizi görürüm ....delikafaduldenBu muhteşem bir şey ceylincim ben senin yerinde olsam o mailin çıktısını alıp kitabın arasında saklardım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok özel birşey