• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ceylinim çok güzel adamın ilgilenip sana mail atması çok hoş. dediğin gibi bizimkiler olsa cevap yazmaz cevap yazan parmakları incinir.

6. TAKIMIN EN GÜZEL ANNELERıNER VE MÜSTAKBEL ADAYLARINA....... sizleri seviyorum ve öpüyorum...sevgilerimle........

6. takımın tatlı annişleri anneler gününüz kutlu olsun a.s.
pemberuyalar_anneler_gunu.jpg

annler gününüz kutlu olsun kızlar tümanneler ve anne adaylarının,
biz bugün 7 aylık olduk tam çifte mutluluk yaşıyoruz

kızlar geçmişi yeni okuyorum düm mesaj bırakmıtım bir arkadaş gelmiş daha önce 9. takımdaymı . ayrılmış yeniden neden 9 .takımda başlamıyor ...gelince yazarmı ...
bide verecek kilosu yok arkadaşın çogumuzun hedefinden az kilosu . takım zaten içler acısı hali . her hafta .. her kes 70 altını takıma bile almıyorkı . arkadaşa kişisel olarak bişi demiyorum yanlış anaşılmasın ama . takımıda düşünmek lazım . ginede son kara hepimizin ...

henüz yok canım ben yeni görüyorum hemde her merhaba diyeni almıyoruz .... arkadaş bana kızmasın ama o kilodaki birini zaten takımlar genelde almıyor ... zaten çıtır kendisi ...:1hug:

slm aeben.ben ortaya bir teklif sundum.sende ortaya mesaj bırakmışsın.gruba girip tekrar sordum ve burdaki arkadaşlar ok verdi.öylelikle paylaşımda bulundum bende.sonuçta 3 kilo yada 5 kilo hepimizin ortak sorunu kilo vermekse rakamın önemi yok bence.neyse size bol paylaşımlar diliyorum.sizde inşallah benim gibi[ çıtır olursunuz en yakın zamanda...a.s./B]

selam kızlar nasılsınız???
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum pınarım da gelmiş kayınvaliden nasıll oldu :)

Kızlar Göksel'in MEKTUBUMU BULDUN MU? albümünü dinliyorum.Bence çook güzel olmuş.Nostalji sevenler bence bir dinlesin.......

slm aeben.ben ortaya bir teklif sundum.sende ortaya mesaj bırakmışsın.gruba girip tekrar sordum ve burdaki arkadaşlar ok verdi.öylelikle paylaşımda bulundum bende.sonuçta 3 kilo yada 5 kilo hepimizin ortak sorunu kilo vermekse rakamın önemi yok bence.neyse size bol paylaşımlar diliyorum.sizde inşallah benim gibi[ çıtır olursunuz en yakın zamanda.../B]

inşallah canım bizde senin gibi çıtır oluruz ................a.s. evet çıtırsın bi tanem...... takımıda düşünmek zorundayız .malum adı üstünde yarış bu .... ayrıca bize buraya yazman için listeye girmene gerek yok bak tuana arkadaşımız . listede degil ama bizimle bereber .....bu bireysel olarak seninle ilgili bişi degil ...madem 3.5. kilo bişiyin var bize takıl .ayrıca kırdıysamda kusura bakma .takımın bazı konularıyla ben ilgileniyorum ...a.s.

her zaman takıma yazabilirsin ....

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar bütün annelerin ve anne adaylarının geçmiş anneler gününü kutluyorum.

Back
X