• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanar😂😂 cumaya 80ni göreceğim inşallah💪💪
Ben de enerji yolluyorum. İnşallah. 🤲

Bu haftadan hiç umudum yok benim ya, zaten öyle başladım ya sanırım ondan, hiç modum yok kendimi aşırı yorgun hissediyorum elim ayağım şişti yine, neyse evrene güzel enerji gönderelim yine de belki kanar😂😂 cumaya 80ni göreceğim inşallah💪💪
Sen 7 leride görürsün canım ha gayret 🤗

Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma 👍

Sen 7 leride görürsün canım ha gayret 🤗
Teşekkür ederim canım😍😍
En son 5 sene önce 79.9u gördüm 1 hafta, öncesini zaten hatırlamıyorum😂
2011 de falan 75 falan oldum sanırım bi ara babamla aynı kilodayım falan diyordum, adam hala 75 kilo😂😂

Teşekkür ederim canım😍😍
En son 5 sene önce 79.9u gördüm 1 hafta, öncesini zaten hatırlamıyorum😂
2011 de falan 75 falan oldum sanırım bi ara babamla aynı kilodayım falan diyordum, adam hala 75 kilo😂😂
Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallah ❤️

Cuma gününe kadar dusmezdi kilom cuma düşmüş olurdu son dk kadar devam et bırakma 👍
Bırakmam asla🥰😍🥰😍
Walla sizin, takımın sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim, bu kadar uzun süre motivasyonum olmazdı benim, eşim dün tebrik etti azmimi, dedim tel hep elimde diye kıllanıyon ama onların sayesinde😂💪💪

Bir bakarsın vermişsin bile zaman sabır nerden nereye geldin gördük resimlerini maşallah ❤️
🥰
Bugün etek elbise falan giydim kaç sene olmuştu giymeyeli, mutlu oldum.
baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.

🥰
Bugün etek elbise falan giydim kaç sene olmuştu giymeyeli, mutlu oldum.
baya kilo gitmiş ama hala simitler var, haftaya günde 10 dk da olsa bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Boylarımız çok yakın vücut tipin nasıl simitler deyince

Back
X