• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin canım. İnşallah iyileşirler hemen. Tabi ki sen de.
Benim de yeğenim pozitif çıktı. Ablamlar test yaptırdı. Bakalım ne çıkacak. Ben grip gibiydim bademcikler ağrıyordu. Şimdi iyiyim. Ablamla, yeğenimle temasim olmadı. Ablamla dışarıda görüşmüştük ama sarılmadik bilemiyorum. Ateş, öksürük, baş ağrısı kemik ağrısı falan yok bende. Yeğenim işyerindeki arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı. 😔
Gecmis olsun canim yaa🤲

Bugünkü menüm
Kahvalti 11.00
Menemen
2 dilim t. Buğday ekmeği
1 muz

1.ara
3 hurma
4 ceviz
Türk kahvesi

2.ara
1 ısırık kurabiye (sadece tadına baktim
Yarim avuç karışık kuruyemiş

Akşam 17.30
Kıymalı ispanak
1 kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği

3 litre su içildi
1 kupa yesil çay

Spor 60 dk leslie
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💞

Benim de yeğenim pozitif çıktı. Ablamlar test yaptırdı. Bakalım ne çıkacak. Ben grip gibiydim bademcikler ağrıyordu. Şimdi iyiyim. Ablamla, yeğenimle temasim olmadı. Ablamla dışarıda görüşmüştük ama sarılmadik bilemiyorum. Ateş, öksürük, baş ağrısı kemik ağrısı falan yok bende. Yeğenim işyerindeki arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı. 😔

Canimm çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım 😔

Bugünkü menüm
Kahvalti 11.00
Menemen
2 dilim t. Buğday ekmeği
1 muz

1.ara
3 hurma
4 ceviz
Türk kahvesi

2.ara
1 ısırık kurabiye (sadece tadına baktim
Yarim avuç karışık kuruyemiş

Akşam 17.30
Kıymalı ispanak
1 kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği

3 litre su içildi
1 kupa yesil çay

Spor 60 dk leslie
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
afiyet olsun canım.

B29ABA84-13DF-4367-82E2-944CF9979857.webp
kızlar bunu kullanan var mı bu modeli

Geçmiş olsuj tatlim insallah hafif atlatirlar
insallah hep beraber sizde hoşgelmissiniz 🌺💜
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm
Azicik bi artin varmış :) korktuğun kadar değilmiş 😁

Back
X