• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oooo o zaman 3 poğaçana 3 defa afiyet olsun canım hiç mi yemeyecez bir ömür az mı yiyecez dengeyi öğrenmek mesele buda örneğin ben öğrenememişim yaşadık gördük:D
sen öğrendin ama inşallah ki kilonu koruyosun
😂😂😂😂

bide bir süre az spor yapan insan birden bire spor saatini çoğaltınca o hafta daha çok kas oluyor. bana yürüyüş çok kas yaptırmıştı mesela
aynen öyle yap kası görünce nasıl rahatlayacaksın varya. çünkü zaten zor bir süreçdeyiz üstüne bide önüne gelenleri yeme yeme kilo vereme hatta artı çık hadi 1 hafta olur ee sonra nie oluyo kastan işte inşallah canım.... gidince haber ver merak ediom
tamam hocam inşallah bitsin bu sene :KK200::KK200::KK200:

amin allah razı olsun canlar Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

aslında banada kuru geldide yarından tırsıom.. yarın içecem inşallah söz sana :) aminnn cümlemize inşallah canım benim

hoşgeldiniz hayırlı olsun kararınız her giden almadan dönmüyorki morel bozmadan yaza fit gireceksiniz inşallah :)

akşamı dengelersin canım afiyet olsun.. kilon nasıl aldın mı?
Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımım 😁 geçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok 😁
Zamanla çok daha iyi tanırız birbirimizi İnşaAllah 🤩

Kizlar yarin bildirim yaparkan tarihe dikkat edelim
Eksik yazili bildirimler gecersiz sayiliyor ve takim ortalamasini etkiliyor....

20210401_112502.webp

2 Nisan
➕

Nickiniz

Cordelia Cordelia
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
Chedarice Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Mucizemsn Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem Mefkurem
Zeynolin44 Zeynolin44
@Nilay5454
selensu82 selensu82
asysss asysss
AseliccA AseliccA
Penguen Penguen
kackaloribu kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon Poni Bon
Habinar Habinar
North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
B Beklenen2
@Tostombalakanne
first ladyy first ladyy
AhSen_2504 AhSen_2504
bengisu022 bengisu022
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903 Tesnim1903
Elhan Elhan
birbeste birbeste
sardunya1038 sardunya1038
F Fyfyfy
sidelya sidelya

Çok teşekkür ederim. İnşaAllah hep beraber canım. Senin vasıtanla kendimi tanıtayım tanımayan arkadaşlara.
26 yaşında iki çocuk annesi Ankarada ikamet eden bir hanımım 😁 geçen sene bu zamanlarda 77 kilodan 62 kiloya düşmüştüm. Yaz boyunca korudum ama kışın afedersiniz öküz gibi yediğim için tekrar kilo aldım. Bahanelerin arkasına saklanmaya gerek yok 😁
Hosgeldiniz....

Benim yiyecegim belli de evdekilere ne pisirsem derdi bitmiyor :KK43: onlara disardan soyleyip kendime iskence mi etsem
Öyle yap sen yeme kilona ulaş sonra yemeğe devam 💃💃💃 ay kötü örnek oldum yemek yok cıssss😶😶😶

Evet baktım ve çok sevemedim çok uğraştırıcıymış😒😅
Neyse kuralmış yapacak birşey yok.
Ben dün tartıldım ama tabiki bilmiyordum bu yeni bildirim şeklini foto da not da yok yine de söyleyeyim. 75.3 güncel kilom. Yarın da olması gerektiği gibi yaparım inşallah
Olsun canım cuma disinda fotoğraflı bildirime gerek yok zaten
Yarin bu sekilde bildirim yaparsin biz alistik 🤭
Selam bu alemin en azimli kızları😍😍
Bugünde ananas detoks yapıp uzun süre detoks defterini kaoaticam🤢😁
Selam canım ❤

o kiloyu ne kadar zamanda vermiştin. maşallah güzelde vermişsin.
aslında yazdıkların hepimizi bekleyen şeyler. kendimize en fazla 2 kilo hakkı verip anında dikkate başlamalıyız sporu ve tartıyı hiç bırakmamalıyız...
bak bende yeni mezunum güya ama aldım geldim 1 kaç kilo hemen...
neyseki grubumuz varda toplayacaz inşallah sende bende hepimizde... yaşın genç meton hızlıdır inşallah hemen verirsin daha fazla alıp gelmeyedebilirdin zararından dönmüşsün ne mutlu sana :KK66:

Back
X