• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 nisan;

Adım; 16370
90 dk leslie de içinde
Zipzip- Zipzip-

Resim yükleyememe sorunumu da çözdüm, geçen hafta kilom gibi aklım da durmuş sanırım, şimdiye kadar aklıma gelmemiş bu yol🤔

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-03-00-00-42-168_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_2021-04-03-00-00-42-168_com.xiaomi.hm.health.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
Bugunku menum
Sabah 12:00
2 yumurtadan yulafli omlet
Pwynir zeytin
1 dilim tbekmegi
Sekersiz cay
Aksam18:00
Karnibahar brokoli.haslama
1 kase yoğurt
1 tabak şehriye çorba
Ara
Yesilcay
2 kurabiye
5 çilek
1.5 lt su
Spor Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210403-002521_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20210403-002521_Pedometer Step Counter.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 29
Hemen anlatayım 🤩🤩
64 kilo ile evlendim 💃💃
68 ile Kızıma hamıle kaldım oldum 96
Kızım 6 aylık olunca spor salonuna gittim 72 ye kadar düştüm
Sonra 74 kilo ile oğluma hamıle kaldım oldum 94 yine🥴
Yine spor salonu 74 civarına döndüm
Sonra 3 numaraya 74 le hamile kaldım 92 ile dogum yaptım kızım alerjık bir bebekti süt ürünleri yasaktı diyet yapamadım sütüm olsun diye uzadı süreç şu an 2.5 yaşında ancak verebildim kiloları 68 i görmek istiyorum inşallah

10 yıldır hamilelik kiloları ile boğuşuyorum
Hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim taz canlıyım hareketliyim bundan sonra da almam inşallah çocuk defterini kapattık çünkü 👏👏👏👏👏
Masallah sana hiç pes etmeden vermeye çalışmışsın

Zipzip- Zipzip- kaptanim bn bundan sonra diyete devam edemeyecegim hamileymisim bugun ogredim😊 o kadar mutluyum ki tup bebeğe hazirlanirken tedavisiz hamile kaldim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah😊😍
Cok guzel bir haber
Rabbim sağlıklı hır şekilde kucağına almaya nasip.etsin

Biz 2 asilama 3 tup bebek yaptirdik tutmadi demekki Rabbim belli bir zaman ayarlamis biz sadece çabalamışız😊 cok sagol canim Allah razi olsun bakalim haftaya kalp atışlarını duymaya gidecegiz insallah bi sikinti cikmaz dua edin olur mu
Dikkat edersen gebelikte kg almazsın canım. Ben 6 kg farkls doğuma gittim bebeğim de 3 kg doğdu çok şükür 🙂🙂

Back
X