• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadar pazarlık yaptım bilmiyon mu? Söyle güzel bir kahve yap yanına bir cikota (25 gram)
Afiyet olsun. ♥️
Yere evet ya unuttum onu tamam canım ev zaten çikolata cenneti hangi çekmeceyi açsam içinden çikolata çıkıyor 😂 ben 3 kare bitter yerim diğerleri hep sütlü sevmiyorum onları 🤪 afiyet olsun size de😋

Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Aman aman boşver canım hastalık kolay geçmiyor benim kızlar 3 haftadır bi hastalar bi değiller düzelmediler daha ya ne biçim bir hastalık anlamadım gitti😥

Hava güneşli duruyor ama oğlanı yıkadım. Yürüyüp gelelim desem hasta olur, zaten sesi kısık cumadan beri.
Yemeğimi de ocağa koydum şimdi.
Burası da güneşli ama rüzgarlı bende korktum hasta olur diye geldim eve🙄

İnşallah değildir. Bu ara herkes hasta . Geçmiş olsun. 😔
Teşekkür ederim cnm 💕💕 Dikkatimi çeken şimdiye kadar etrafımda grip olan duymamistim koronadan sonra .Bu sıra ama grip salgını var gibi 🤔yoksa bu koronanin biticeginw isaretmi😁

Tatlim herkesin bünyesi, dusuncesi farkli
Klasik diyetisyenlere ben pek inanmiyorum
Belki 10 sene oncesindeki kitap ezberleriyle iş yapiyor çoğu
Instada dr selimbilginmd var
İnsilun direncini cok guzel acikladigi postlarida var,
Karbonlarin vucuda etkileri vs.
Onun gecmis postlarini okumanini oneririm
Daha pek cok dr da ayni görüşte
Ara öğünler insilununu surekli oynatarak düzene girmesini engeller
Doğru bende katılıyorum tiroid insülin direnci falan filan olunca hepsi bir
İşe yaramıyor gibi geliyor en güzel beslenme 2 öğün bence de ama alt üst oldum bende ne yapacağımı bilemiyorum bakayım çok teşekkür ederim ablacım 🥰😘

Back
X