• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah limonlu su içtim evden çıkmadan işe gidince hindistan cevizli filtre kahve içtim.
Öğlen 2 kadın budu köfte patates püresi ve ayran aşı çorbası vardı yemekte içinde kabak ıspanak falanda vardı.
Akşam 1.5 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık çeyrek kuru soğan 1 lokma kepekli ekmek
10 set leg raise
60 sn Plank zor yaptım karnıma çok fena agrı girdi uzandım eğer iyi hissedersem kendimi devam ederim yapmaya.
8100 adım
3 litre su Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Nilay5454

Sabah limonlu su içtim evden çıkmadan işe gidince hindistan cevizli filtre kahve içtim.
Öğlen 2 kadın budu köfte patates püresi ve ayran aşı çorbası vardı yemekte içinde kabak ıspanak falanda vardı.
Akşam 1.5 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık çeyrek kuru soğan 1 lokma kepekli ekmek
10 set leg raise
60 sn Plank zor yaptım karnıma çok fena agrı girdi uzandım eğer iyi hissedersem kendimi devam ederim yapmaya.
8100 adım
3 litre su Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Nilay5454
Afiyet olsun canım 💞

Afiyet olsun canım 😋

Afiyet olsun canım 😋

3 tane 20 lik çıktı biri 10 biri 8 biri de 5 yaşında 🤣🤣🤣 4 cü halen ortalıkta yok bakalım ne zaman pırtlayacak🤭🤭

Afiyet olsun canım 😋

Hibuskus çayınin neye faydası var canım? afiyet olsun 😋

60 dk leslie yaptım 3 gündür spor yok ben de başlamam lazımdı

Abla bana da bi tarif versene☺

Çok çok geçmiş olsun canım insaAllah sana geçmez 😔

Eniştem 10 gün pozitif kaldı 10 gün sonra test yaptılar negatif çıktı bir hafta sonra şikayetler tekrarlayınca tekrar testi pozitif olmuştu bu coronanin herkese farklı bir yansıması var galiba🤦🏻‍♀️

Aaa o çok acımıştır ama çok geçmiş olsun canım kemik suyuna çorba iç iyi gelir derler Rabbim beterinden muhafaza etsin 😔

Ben de 6 ay önce tv ünitesinin ayağına çarpmıştım parmağımı yok böyle bir acı ızdırap mosmor olmuştu da çok şükür kırık vs olmamıştı tekrar geçmiş olsun canım 😔
Bir çok şeye faydası var canm
Araştırıp içiyorum ne içersem içeyim
  • İştah azaltıcı özellikleri vardır, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını kolaylaştırır.
  • Vücuttaki kötü kolesterol seviyesini azaltır, iyi kolesterolü dengede tutar.
  • Kolesterolü dengede tuttuğu için kalp ve damar hastalıkları riskini düşürür.
  • Hibiskus çayı hipertansiyonu da dengede tutar.
  • Karaciğer dostudur. Karbonhidrat emilimini yavaşlatır ve kan şekerini dengeler.
  • Antidepresan özellikleri mevcuttur. Bu sayede uykusuzluğa ve strese karşı da etkilidir.
  • Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Böylece diyabet riskini azaltır.
  • Yapılan bir çalışmaya göre kanser hücrelerinin çoğalmasını yavaşlattığı kanıtlanmıştır.
  • Regl ağrılarına iyi gelir. Adet döneminde görülen sancı ve krampların azalmasına yardımcı olur.
  • Zengin C vitamini içeriği sayesinde grip ve soğuk algınlığına karşı da etkilidir.
  • Fiziksel ve zihinsel olarak rahatlama sağlar. Sinir sistemini sakinleştirir.
  • Vücuttaki serbest radikallerin yok edilmesine yardımcı olan hibiskus çayı, yaşlanma etkilerini de geciktirir.
  • Bağırsak hareketlerini arttırır. Bu sayede sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.
  • Vücut direncini arttırır. Kış hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
  • Antibakteriyel özelliği sayesinde vücudun temizlenmesine de yardımcı olur.

Back
X