• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olabilir 1 günde iyi canım neden olmasın. haftada 500 gr. 1 kg. lar çok iyi senin kilondaki insan için. biz kendimiz acele ediyoruz sadece canım benim 3 kg. dedik totem yaptık 3 kiloyu ben anca ayda veririm bilmiom mu kendimi bu hafta beş deriz ne olmuş:KK70:
sen verde 300 gram ver canım. biz bu özeni göstermesek daha fazlası şuan üzerimizdeydi demi ama... bende yürüyemedim bugün malesef sağlık olsun. akşamda dr. gidecem hayırlısı bakalım. en kötü 40 dk leslie yapabilirsin evde onu yapabiliyorsun die hatırlıorum . perşembe umutsuzluğu mu çöktü sana kıyamammm benim eksimi görsen kendininkini seversin emin ol amannnn vücudumun canı sağ olsun ben kaçamak yapmadım oda ne zayıflarsa onu zayıflayacak ben şimdiden haftaya odaklıyım allah biliyo :KK70: :halay: :halay:

aa estağfirullah canım çaktırmadan az ye sen salata yemen zaten harika
Teşekkür ederim canım ❤️ ümit verici konuşmaların bir taraftan şifa oluyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Okulda duramadim yine de yürüdüm yağmurluğu çektim üzerime...Şimdiden 8000' i geçtim. Leslie kurtarıcı olarak bir köşede dursun. Doktor sonucunu bizimle paylaş unutma.... güzel haberlerini almayı diliyorum. :dua: :dua: :dua:

Kaptanım yarın ki tartıdan sonrasını size bırakıyorum free listeye geçince normal listeye bir daha geçemiyor muyum
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yok
Kendi isteginle listeden ayrılabiliyorsun
Kendi istegiyle ayrilan üyelerin listeye girmesi icin 6 ay gecmesi gerekli kural gereği

Oo rakibem hızlı geliyorsun

Koku 3-4. Gün gitti bende insallah hafif atlatir
canim aslinda doğru bilinen yanlis bu aktardan aldigin acik cayin hicbir etiketi yok o cay ne zamandir aktarda , ne zaman geldi, kimlerin elinden gecti en tehkikelisi aflotoksin yuzunden acik yesilcayla zehirlenip ölen var . Onun yerine kutulu dökme yeşilçay tercih edilmeli skt si uretimi vs belli olan

Korumaya bir ulassam abla kendim bile yaparım. En kaliteli baklavada bile glikoz surubu kullaniliyor en iyisi evde yapmak miss gibi

Cok sevindim zamanla azalacak sure 5 dk da dalacak
supersin oldun sen migim :)

Uykumusum hemen yazıyorum
yuklenme bence bir sure kalici bir sakatlık kalmasin , buz kompleksi uygula aksamlari

Bir nevi pro günü gibi bol eksiler

Cok ozur dilerim malesef ben yapamadım annem ablam geldi ki annem emzirdigim icin sadece oyle bir su içtiğimi görse vurur beni :KK43: salata yedim
Maşallah baklava yapmayı biliyorsan sen de olmuşsun demektir. En azından yufkaları eşine yaptırıp şurup işini kendin yapabilirsin. Yorulmana gerek yok kuzum...korumaya tez elden gecmeni dilerim. :KK60:

Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkı yok
Kendi isteginle listeden ayrılabiliyorsun
Kendi istegiyle ayrilan üyelerin listeye girmesi icin 6 ay gecmesi gerekli kural gereği
Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum

Kaptanım yarın artı da gelsem 1 hafta daha normal listede kalayım eğer bu durumum devam ederse free listeden devam ederim olmaz mı size hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum
Tamam canim bir hafta daha bekleriz
Sen simdi moralini bozma eksi geleceğini düşün bugun yediklerin cok hafif sana guzel eksi getirecek

Su şimdilik 2 litre
1 yeşilçay ve beyazçay
Öğlen ki Karnabahar kısırı
Akşamda kereviz çorbası üzerine haşlanmış et koydum biraz🤗🤗

Eklentiler

• IMG-20210408-WA0034.webp
    IMG-20210408-WA0034.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20210408-WA0061.webp
    IMG-20210408-WA0061.webp
    54 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20210408-WA0023.webp