• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nenemin zamanında yediğin içtiğin şeyler kilo aldirmiyordu canım :63:
Hep düşünüyorum onlar o zaman ne yerse yesin cok hareket hep is vardi. Kv diyorki ;sabah kalkip ise giderdik hic kahvalti yok öğlen gelir yemek yerdik sonra ise aksam gelip ne bulursak o yorgunluktan yiyemezdik bile ne zaman is bittu kahvaltı basladi benim göbek cikti ... Ben dogru duzgun ekmek yemezdim cok yaramazdim annemler ekmekte ye derdi her yemekte birde otur diye hic kilolu değildim ne zaman ekmek girdi hayatima ve ne zaman abur cubur az hareket kilolar geldi

Temaslilar karantinaya alınıyor evde...
Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmaz
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel olmuş beslenmen

Çok eksi gelsin hepimize insallah💗

Afiyet olsun canım rakibem.

Canım, sen hep azimle burdasın geldiğim günden beri. Hatan varsa telafi etmeye cabaliyorsun ya da bi sorun varsa eksi gelmek için emek veriyorsun. Sporunu yapıyorsun. Buna rağmen nereye hii?? Üzme kendini. Stres tardini etkiler. Rahat ol biz seni biliyoruz.

Bende diyorum bi iskender mi yesem🤣

Afiyet olsun canım

Hiç bi yere gidemezsin olmaz biz kaptanımızı birakmayiz😭

Afiyet olsun canım

Artık bende hayal ediyorum.😅

Afiyet olsun canım

Allah sana göre bi iş nasip etsin ablacım kısa zamanda.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Kuru fasulye iyi cesaret 😵

Bizde zaten eva yi tamamen bıraktığına asla inanmayiz🤣

Muhteşemsin.. Istedikten sonra oluyor, işte kanıtı.

Afiyet olsun canım.

Afiyetolsun canım

Ah test yaptırmak başlı başına dert gerçekten. Allah yardim etsin canim

Afiyet olsun canım

Başarmaya çabalıyor çünkü, azmediyor. 🤩
Hatam var canım spordan saldım ve o yediğim bir gün beni çok etkiledi maalesef
Menü

Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin

Öğle
1 kase yoğurt corbasi
6 yk kabak yemeği
Minicik bi kase salata

Akşam
Detoks suyu 1 büyük bardak içtim kalanını icemeyecegim🤪🤪🤪

3 litre su
1 kupa yeşilçay

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Afiyet şifa olsun canım 😘
Canım artı gelmezsin. Yedim diye devam etme yeter. Yarın aç bir spor yap birşeyler yap. En kotu sabit gel. Bu kadar güzel diyet yapiyorken vazgeçme. Beynin bahaneler üretiyor. Düşme bu tuzaklara. 💪
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu an😩

Temaslilar karantinaya alınıyor evde...
Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmaz
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel olmuş beslenmen

Çok eksi gelsin hepimize insallah💗

Afiyet olsun canım rakibem.

Canım, sen hep azimle burdasın geldiğim günden beri. Hatan varsa telafi etmeye cabaliyorsun ya da bi sorun varsa eksi gelmek için emek veriyorsun. Sporunu yapıyorsun. Buna rağmen nereye hii?? Üzme kendini. Stres tardini etkiler. Rahat ol biz seni biliyoruz.

Bende diyorum bi iskender mi yesem🤣

Afiyet olsun canım

Hiç bi yere gidemezsin olmaz biz kaptanımızı birakmayiz😭

Afiyet olsun canım

Artık bende hayal ediyorum.😅

Afiyet olsun canım

Allah sana göre bi iş nasip etsin ablacım kısa zamanda.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Kuru fasulye iyi cesaret 😵

Bizde zaten eva yi tamamen bıraktığına asla inanmayiz🤣

Muhteşemsin.. Istedikten sonra oluyor, işte kanıtı.

Afiyet olsun canım.

Afiyetolsun canım

Ah test yaptırmak başlı başına dert gerçekten. Allah yardim etsin canim

Afiyet olsun canım

Başarmaya çabalıyor çünkü, azmediyor. 🤩
Menü

Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin

Öğle
1 kase yoğurt corbasi
6 yk kabak yemeği
Minicik bi kase salata

Akşam
Detoks suyu 1 büyük bardak içtim kalanını icemeyecegim🤪🤪🤪

3 litre su
1 kupa yeşilçay

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Canım artı gelmezsin. Yedim diye devam etme yeter. Yarın aç bir spor yap birşeyler yap. En kotu sabit gel. Bu kadar güzel diyet yapiyorken vazgeçme. Beynin bahaneler üretiyor. Düşme bu tuzaklara. 💪
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu an

Yaa olur mu öyle sey canim asil gelmezsen emeklerimize yazik olur
Yarindan itibaren tarti bildirimini bekliyorum
Ramazan da geliyor dikkat etmis olursun yoksa tatlilar ,pideler daha cok kilo almana sebep olur
Kaptanım ya sen mükemmel bı insansın Allah kalbine göre versin 😘

Screenshot_20210408_235929.webp

Bunun dışında 30 dk eva

N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu an😩
Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine. :KK67:Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme. 🥰😘♥️

Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine. :KK67:Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme. 🥰😘♥️
Yok asla vazgeçmem canım ben bu yoka baş koydum 1 haftam bu şekilde mahvoldu ama 1 hafta daha böyle devam etmeyecek ben kendime güveniyorum sizi de yarı yokda bırakmayacağım 😍

Woaaaeww diyorum. O simit göbekten eser kalmamış👏🏽👏🏽👏🏽

Şimdi özel olmazsa bazı sorularım var, kendime motivasyon için?
Nasıl bu kadar kilo aldın yani yemek dışında sebebi var mıydı? Kaç yıldır 93 kilodaydın? En çok ve en az kaç oldun? Diyete başlamaya nasıl karat verdin? 20 kiloda takıldığın kilo oldu mu?

Ben hiçbir zaman 79un altına inrmeyecekmişim gibi geliyor, hiç inmediğim için hayatımda stresi bastı.
Canım ben de 10 yıldır 80 üstüyüm ama bı defa 79 görecem inat ettm. Yıldönümünde kurtulacam daha yeter bunca yıl yük taşımak yordu hem psikolojik hem bedensel

Canım emeğin boşa gitmesin... inşallah güzel bir sonuç alırsın...bir yeşil elma yesen tarçınlı olmaz mı? Üzüldüm hâline...
Sen böyle diyince bende kendime acıdım şu an :cry:
Canım kendim :KK70:

❤️❤️ sabah tartıdan sonra kahvaltımı yaparım inşallah canım bugün böyle olsun En Büyük TÜRKİYE

Back
X