- 30 Temmuz 2020
- 9.117
- 37.303
- 548
Kız şiir yazdım sana görmedin mi ben kime yazdımAfiyet olsun canım. İyi dileklerin için teşekkür ederim.![]()
Edit. Hay aksi gece gece karıştırdım sizi yarım aklımla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız şiir yazdım sana görmedin mi ben kime yazdımAfiyet olsun canım. İyi dileklerin için teşekkür ederim.![]()
Hep düşünüyorum onlar o zaman ne yerse yesin cok hareket hep is vardi. Kv diyorki ;sabah kalkip ise giderdik hic kahvalti yok öğlen gelir yemek yerdik sonra ise aksam gelip ne bulursak o yorgunluktan yiyemezdik bile ne zaman is bittu kahvaltı basladi benim göbek cikti ... Ben dogru duzgun ekmek yemezdim cok yaramazdim annemler ekmekte ye derdi her yemekte birde otur diye hic kilolu değildim ne zaman ekmek girdi hayatima ve ne zaman abur cubur az hareket kilolar geldiNenemin zamanında yediğin içtiğin şeyler kilo aldirmiyordu canım![]()
Bu tel nerler gördü :)Telefon çatlamamış iyiki![]()
:)Kız şiir yazdım sana görmedin mi ben kime yazdımyalnış birine mi göndrrdim ya dur bir bakim
Edit. Hay aksi gece gece karıştırdım sizi yarım aklımla![]()
Sağol tatlım.Kız şiir yazdım sana görmedin mi ben kime yazdımyalnış birine mi göndrrdim ya dur bir bakim
Edit. Hay aksi gece gece karıştırdım sizi yarım aklımla![]()
Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmazTemaslilar karantinaya alınıyor evde...
Hatam var canım spordan saldım ve o yediğim bir gün beni çok etkiledi maalesefAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş beslenmen
Çok eksi gelsin hepimize insallah
Afiyet olsun canım rakibem.
Canım, sen hep azimle burdasın geldiğim günden beri. Hatan varsa telafi etmeye cabaliyorsun ya da bi sorun varsa eksi gelmek için emek veriyorsun. Sporunu yapıyorsun. Buna rağmen nereye hii?? Üzme kendini. Stres tardini etkiler. Rahat ol biz seni biliyoruz.
Bende diyorum bi iskender mi yesem
Afiyet olsun canım
Hiç bi yere gidemezsin olmaz biz kaptanımızı birakmayiz
Afiyet olsun canım
Artık bende hayal ediyorum.
Afiyet olsun canım
Allah sana göre bi iş nasip etsin ablacım kısa zamanda.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Kuru fasulye iyi cesaret
Bizde zaten eva yi tamamen bıraktığına asla inanmayiz
Muhteşemsin.. Istedikten sonra oluyor, işte kanıtı.
Afiyet olsun canım.
Afiyetolsun canım
Ah test yaptırmak başlı başına dert gerçekten. Allah yardim etsin canim
Afiyet olsun canım
Başarmaya çabalıyor çünkü, azmediyor.![]()
Afiyet şifa olsun canımMenü
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
Öğle
1 kase yoğurt corbasi
6 yk kabak yemeği
Minicik bi kase salata
Akşam
Detoks suyu 1 büyük bardak içtim kalanını icemeyecegim
3 litre su
1 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu anCanım artı gelmezsin. Yedim diye devam etme yeter. Yarın aç bir spor yap birşeyler yap. En kotu sabit gel. Bu kadar güzel diyet yapiyorken vazgeçme. Beynin bahaneler üretiyor. Düşme bu tuzaklara.![]()
Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmazTemaslilar karantinaya alınıyor evde...
Hatam var canım spordan saldım ve o yediğim bir gün beni çok etkiledi maalesefAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş beslenmen
Çok eksi gelsin hepimize insallah
Afiyet olsun canım rakibem.
Canım, sen hep azimle burdasın geldiğim günden beri. Hatan varsa telafi etmeye cabaliyorsun ya da bi sorun varsa eksi gelmek için emek veriyorsun. Sporunu yapıyorsun. Buna rağmen nereye hii?? Üzme kendini. Stres tardini etkiler. Rahat ol biz seni biliyoruz.
Bende diyorum bi iskender mi yesem
Afiyet olsun canım
Hiç bi yere gidemezsin olmaz biz kaptanımızı birakmayiz
Afiyet olsun canım
Artık bende hayal ediyorum.
Afiyet olsun canım
Allah sana göre bi iş nasip etsin ablacım kısa zamanda.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Kuru fasulye iyi cesaret
Bizde zaten eva yi tamamen bıraktığına asla inanmayiz
Muhteşemsin.. Istedikten sonra oluyor, işte kanıtı.
Afiyet olsun canım.
Afiyetolsun canım
Ah test yaptırmak başlı başına dert gerçekten. Allah yardim etsin canim
Afiyet olsun canım
Başarmaya çabalıyor çünkü, azmediyor.![]()
Afiyet şifa olsun canımMenü
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
Öğle
1 kase yoğurt corbasi
6 yk kabak yemeği
Minicik bi kase salata
Akşam
Detoks suyu 1 büyük bardak içtim kalanını icemeyecegim
3 litre su
1 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu anCanım artı gelmezsin. Yedim diye devam etme yeter. Yarın aç bir spor yap birşeyler yap. En kotu sabit gel. Bu kadar güzel diyet yapiyorken vazgeçme. Beynin bahaneler üretiyor. Düşme bu tuzaklara.![]()
Kaptanım ya sen mükemmel bı insansın Allah kalbine göre versinYaa olur mu öyle sey canim asil gelmezsen emeklerimize yazik olur
Yarindan itibaren tarti bildirimini bekliyorum
Ramazan da geliyor dikkat etmis olursun yoksa tatlilar ,pideler daha cok kilo almana sebep olur
Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine.Eşim sabah erkenden gidecek hastaneye test vermeye sonra eve gelecek elhan abla insaAllah korktuğumuz olmaz
Hatam var canım spordan saldım ve o yediğim bir gün beni çok etkiledi maalesef
Afiyet şifa olsun canım
1 gün yedim sadece ve kaç günüme maal oldu bir de sporda saldım ya kendimi bu bile etkiledi beni beynim diyor ki bırak ye sal gitsin bugün bile müthiş bir savaş verdim kendi içimde elim çok çikolataya gitti de kalktım su içtim hep elimden geldiğince frenliyorum inan kendimi tespitin çok doğru canım beynim bahaneler üretiyor benim eskiden strese girince yerdim o zaman hiç fark etmemiştim şimdi farkına varıyorum stresle baş edemiyorum çünkü yemek yemiyorum bu beni etkileyen faktör şu an![]()
Muhteşem sonuçAzcik motive olalım canlar. Bi oncesi sonrası yapalım.
İlk resim. 93 kg. Mayıs 2020 ikinci resim Nisan 2021 74 kg.
Hay maşallah sübhanallahAzcik motive olalım canlar. Bi oncesi sonrası yapalım.
İlk resim. 93 kg. Mayıs 2020 ikinci resim Nisan 2021 74 kg.
Yok asla vazgeçmem canım ben bu yoka baş koydum 1 haftam bu şekilde mahvoldu ama 1 hafta daha böyle devam etmeyecek ben kendime güveniyorum sizi de yarı yokda bırakmayacağımBen güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine.Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme.![]()
Canım ben de 10 yıldır 80 üstüyüm ama bı defa 79 görecem inat ettm. Yıldönümünde kurtulacam daha yeter bunca yıl yük taşımak yordu hem psikolojik hem bedenselWoaaaeww diyorum. O simit göbekten eser kalmamış
Şimdi özel olmazsa bazı sorularım var, kendime motivasyon için?
Nasıl bu kadar kilo aldın yani yemek dışında sebebi var mıydı? Kaç yıldır 93 kilodaydın? En çok ve en az kaç oldun? Diyete başlamaya nasıl karat verdin? 20 kiloda takıldığın kilo oldu mu?
Ben hiçbir zaman 79un altına inrmeyecekmişim gibi geliyor, hiç inmediğim için hayatımda stresi bastı.
Ya ablaaaMigi' nin kahvaltısından sonra bu ikinci ölüşüm....
Ölmelere doyamadım.
Ateş hattındayım
Maşallah bebeğim![]()
Sen böyle diyince bende kendime acıdım şu anCanım emeğin boşa gitmesin... inşallah güzel bir sonuç alırsın...bir yeşil elma yesen tarçınlı olmaz mı? Üzüldüm hâline...