• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alemsin valla 😅 bence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin😊
Yemeyin dedin yemedim içmeyin dedin içmedin dediklerini uyguladım çabaladım istediğim sonucu aldım ve hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum 🙏🏻🥰 özellikle beni büyük gaz yapan E Elif_Eylul e teşekkür ederim 🥰 sürekli hadi migi gör artık 81 diyip duruyordu 😂 sizin emeğiniz gerçekten çok büyük bundan sonra yemeden öncekini ne yiyeceklermi paylaşacağım 🥰

Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee :KK49: detoksun gücü adınaaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
amaaaan allahimmmm yaaa cok mutluu oldumm 5 li rakamlarrr 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💥⭐⚡⭐💥🌟🔥⭐💫⭐✨💥⭐💥🌟💥🌟💥⭐💥❤️🎉🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊❤️💛💜💙💜💛🤎💙💙💜💙💜💛🤎💙💜💙💋💛💚💜💛🤎💙💙💜💚💙💜💚💜💙💜💚💚💛💛🧡💛💚💛💚💚

ne kadar zorlandigin gunler oldu masallah cok iyisin 💚

Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008

Geçen cuma: 61.5
Bugün 60.9
Fark: -600 gr
Yüzde: 0.97

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne

Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee :KK49: detoksun gücü adınaaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899

Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
Sonuçlar çok güzel tebrik ediyorum kızlar :KK9:

Back
X