• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü
Kah 11
Salatalık
Peynir
1 hurma

Öğlen 1 çörek 1 d kek

Akşam 5
Ciğer ızgara
1.2 çatal tavuk
Lavaş ekmek
Yeşillik salata
Ayran
Afiyet olsun canım cörek ve kek olmamis

Niye gizlediğimizi hala anlamadım ya neyse, sanki girip okuyacaklar bazı casuslar🤫.ben sana taktikleri burdan mı yazayım özel mi dedim, sen özel dedin, e bu özelin açılacağı belliydi zaten, hatta her iddasına varım yıldızlar da özel açmıştır😀
Benide ekleyin dedim ama eklemediniz ki okuyacaktim 🤣🤣🤣
Alınan olmaz umarım maksat geyik eğlence;

Bugun cok egleniyorum yaa guzel oldu bu gruplar 🤭🤭

Hemen düzenliyorum canım... :KK74: beni fit gören o güzel gözlere kurban olurum. :KK68:
Yaaaa :KK200: :KK200: :KK200: :KK36: :KK36: :KK36:
Eki Görüntüle 2821488
Dünürüm en son 27 Eylül'de bu kilodaymışım. :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
Sonra minik minik almışım.Seninle Aralık sonunda tanıştık.
Eki Görüntüle 2821492
Bu kilodaydim. Vay anasını sayın seyirciler eşeği kaybedip kaybedip tekrar bulmuşum...Neyseki kantarin topuzu kontrol altında... Allah akıl fikir versin verilemeyecek kiloda değiliz çok şükür. 🥺
birbeste birbeste
Araştırmalar çalışmalar da yaparmışşşş🤗🤗🤗🤗🤗🤗 seni 60 kg. 58. Kg. Görmeyi nasip etsin allah aha ezanda okunuyo :KK36:
Bence senin uzuntu durumunda yeme olayina cozum bulman lazim , ne zaman uzulsen basa saracaksin yoksa 😡

Aynen aynen bugun sırf ödül yapmak icin sacma sapan ödül yaptım 😤

Bize de gelsin o şevk kız bende de yapılacak is cok yapan yok 😀

😂😂
niye senin neyin eksik

😂 Kızın kac yaşındaki corba yapabiliyor bbenim ki sadeece altına uapiyorda :) merak ettim sen kac yasindasin canim

Biz olacagiz kiz 55 kg anne :)
Kızım 21 yaşında ben 38 ben önce doğurdum sonra büyüdüm canım 🤣🤣🤣 seninki sadece altina mı yapiyo kuzu o kuzuuu al sev sen ohhh mis ben ergenlerle uğraşayım yazık bana 🤣🤣
Burdaaaaa

Ben de sana talip olmaya geliyordum.😀 olalım olalım reglimi de olayım bu hafta gitsin bi 1 kilo daha.

Çok teşekkür ederim ablacım. Cordelia Cordelia nın rakipliği, birbeste birbeste nin detoksları, ve tüm takımın gazı ve yardımıyla oldu, hepinize teşekkürler😍😍🥰🥰🥰
Yaaa sen 1. Mi oldun bideee cok sevindim minicik faydam olduysa şuan cok mutlu oldum canim yaaaa daha nice birinciliklerine insallahhh :KK9::KK9::KK9:

Takimi ⭐⭐yildizlar ve 🌺🌺çiçekler olarak iki takima böldüm kizlar...

Cuma gunu yuzde olarak en cok yüzdeyi veren takim kazanir 🤩🤩🤩🤩

Yıldızlar takimi kaptani
Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia

Cicekler takimi kaptanı
E Elif_Eylul ve Chedarice Chedarice

Not:Unuttugum varsa ya da katilmak isteyen olursa ekleme yapabilirim kizlar...
Ben bu fikre o kadar bayıldım o kadar begendim ki anlatamammmmm yansın ortalikkkkkkk allahım erit yağlarını bu çiçeklerinnnnn :emir_bebek::halay:
Bölgeleri neye göre ayarladin bilmiyorum ama beni dünürümle ayni grupta saymana cok memnunum ilk bunu söyleyim canim😍😍😍
Ikinci olarak benle ayni takimda olmadığına üzüleceksin kaptan olarak bu hatayi yapmis olmana inanamiyorum gafletine veriyorummmmm🤣🤣🤣
Hayırlı olsun grubumuz cok hoşuma gitti yahuuuu:KK49::KK49::KK49:
Chedarice Chedarice
@SATURN71
@Habinar
@T u t a s t e
@Tostombalakanne
@Penguen
@Tesnim1989
@Ytmz
@s i d e l y a
@Elhan
@AhSen_2504
@birazhuzurdu2008
birbeste birbeste
@sardunya1038
@selensu82

Kizlar buhafta yıldızları gömmek icin elimizden geleni yapalimmi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kim daha cok yüzdeyi verirse o takim kazancak haydiiii simdi basliyoruz:KK73::KK73::KK73:
Sizden ricam profilinize çiçekleri koyarsa herkes daha rahat anlar takimini:KK73::KK73::KK73:
Filizimmmmm çiçek fikrinnharika olmuş hafta içi ortalığı yakmaya geliyorum beni aklinin bir köşesine kazı hayırlı olsun grubumuz yaaa çok güzelizzzzz :halay::halay::halay:
Allahim bunlari yazdigima inanamiyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: takim ortada yok
Takım her daim yanında pazartesiye kadar minicik özle beni olar mı 😂😂🤣🤣

Ben bu fikre o kadar bayıldım o kadar begendim ki anlatamammmmm yansın ortalikkkkkkk allahım erit yağlarını bu çiçeklerinnnnn :emir_bebek::halay:
Bölgeleri neye göre ayarladin bilmiyorum ama beni dünürümle ayni grupta saymana cok memnunum ilk bunu söyleyim canim😍😍😍
Ikinci olarak benle ayni takimda olmadığına üzüleceksin kaptan olarak bu hatayi yapmis olmana inanamiyorum gafletine veriyorummmmm🤣🤣🤣
Hayırlı olsun grubumuz cok hoşuma gitti yahuuuu:KK49::KK49::KK49:
Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdim 🤗🤗
Bu hafta güzel eglenecegiz 🥰🥰🥰

Kişileri ayirirken kimseyi ozellikle secmedim canim herkesle ayni grupta olmak isterdim 🤗🤗
Bu hafta güzel eglenecegiz 🥰🥰🥰
Tabi canim bizde sizi seviyoruz (duk)
Aaa kardeşlik kazansın (hıhı)
Hepimiz ayni takımın yolcusuyuz (2 gruba ayrıldık)
Kaptanim sen ne dersen o (bittin kızım sen)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X