• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız hangi ara çıktın da indim ama antibiyotik sisirirdi zaten ama çabuk helen çabuk gider belki Ramazanda 🌺🌺🌺

Günaydın canım 💞

😂😂 Bende mercimek kuru fasulye pilav yapcam ev için sadece🤭🤭🤭 pilav yemem kuru yerim corba ile 💃💃💃

Günaydın canım 🌺
Oldu iste olan ama 65 kapatirim insallah ramazanda

14730 falandı en son baktığımda pazar ve pazartesi 10 ar set lag raise yaptım. göbeğim baya farketti çok mutluyum inşallah 58 e inince daha güzel olacak
Tamam canım ekliyorum🥰
Hayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Hayirli ramazanlar canim 🥰

Bende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir anca :KK53: çorba içip biraz beklemeyi planlıyorum. ben ramazanda çok kontrolsüz yiyorum iftarda maalesf :KK43: az yemek için çok çabalayacağım..
Bol su iç iftarda yemege yer kalmasın

alıntıların içine yazıyor ondan tekrar alıntılanmıyor T Titizz1
Böyle mi olacaktı 😂
Anaaaa cevaplayamiyorum T Titizz1 alintilar neden olmuyo🤭
Doğru mu oldu su an acaba
alıntıların içine yazıyor ondan tekrar alıntılanmıyor T Titizz1
Şu an nereye yazdığımi bilmiyorum bir yandan işe odaklaniyorum sizin mesajlari da takip edemedigim için farketmedim ☹
Ögretin şu garibe🤭 unutmus heralde
Unutmuşum girmeye girmeye 🙂

Back
X