• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Kaptanım bugün kaçmaya çalışıcam yürüyüşe dün bı dışarı çıktım markete herkes dışarda maşallah nasıl yasak anlamadım 🤣🤣 su dört günü iyi degerlendiriyim

Günaydın kızlar hayırlısı sabahlar

Günaydın 6.takım :KK28:

Günaydın kısçeler 😁😍
Günaydın kızlar 💋💋
Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Başla kuzum gece yapmiyirsa kaslar çalışmaya başlamış demektir. Uzmanlar sabah bezi kuru kalkiyorsa başlayın der hem kendi de istiyormuş ne güzel masallah🌺

Kaptanım bugün kaçmaya çalışıcam yürüyüşe dün bı dışarı çıktım markete herkes dışarda maşallah nasıl yasak anlamadım 🤣🤣 su dört günü iyi degerlendiriyim
Ne yasagiyaaa yasak bize sadece işliyo

20210504_103440.webp

Cordelia Cordelia 10011 adim =300 puan 💜

Back
X