• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Kızım 4 ay sonra 3 yaşına girecek ben henüz başlamadım teklif ediyorum bak ablan gibi tuvaletimizi klozette yapalım diyorum istemiyorum yapmayacağım diyor hazırsa kızın hiç bekleme canım 😊

Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Tam zamanı,hiç kaçırma, bence geç kaldıkça daha zor oluyor, ilkine de o yaşlarda öğretmiştim. Lazımlık alınca hevese gelip kendi istemişti o da.
Ne yasagiyaaa yasak bize sadece işliyo
Biz normalde de market hariç dışarı çıkmıyorduk ki zaten 😂

Back
X