- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hadi bakalim dinlen azcikEvet bakalım ufaklık banaanneye götürdüm durursa uzaticam ayağımı kocamda dışarıdan yemek getirecek corbam var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim dinlen azcikEvet bakalım ufaklık banaanneye götürdüm durursa uzaticam ayağımı kocamda dışarıdan yemek getirecek corbam var![]()
SanırımEfsaneler uyuyomu![]()
![]()
![]()
Eline sağlık kuzumBen geldimmmmm.
3 Mayıs Pazartesi günümüzü aydınlatan Muhteşem Yıldızlarrr![]()
![]()
3 Mayıs Pazartesi Yükselen Muhteşem Yıldızlarrrrrr
sardunya1038
@kackaloribu
@bengisu022
Büyük Derbide son Durum
Şampiyonlar 21.517 puan
Efseneler 20.396 puan
Not: Lütfen spor yaparken sağlığınızı 1.planda tutun. Bilinçsiz spor yapmak çok tehlikelidir.
Yatışa geçtim ama ilk defa böyle oldumHadi bakalim dinlen azcik![]()
Harikasın.Cardio 30+30=60 dk = 420
Bölgesel hareket 300 tane = 300
Lesli 45 dk = 225
Plank 120 sn = 120
Toplam = 1.065
Bugünlük bu kadar yeter
Yarın işe çağırdılar dinlenmem gerek
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Nebilimyaaaa simdi fırçalıcamSanırımBir kaç kişi dışında spor yapanda yok
![]()
Sende güzel spor yapmışsın canım spor vücudu sıkılaştırır şekle sokar. Diyet ile birlikte daha da güzel sonuç alınırSanırımBir kaç kişi dışında spor yapanda yok
![]()
Eline sağlık canımBen geldimmmmm.
3 Mayıs Pazartesi günümüzü aydınlatan Muhteşem Yıldızlarrr![]()
![]()
3 Mayıs Pazartesi Yükselen Muhteşem Yıldızlarrrrrr
sardunya1038
@kackaloribu
@bengisu022
Büyük Derbide son Durum
Şampiyonlar 21.517 puan
Efseneler 20.396 puan
Not: Lütfen spor yaparken sağlığınızı 1.planda tutun. Bilinçsiz spor yapmak çok tehlikelidir.
Güzel oluyo canim bende yapiyorumTatlı olarak muz ve donmuş çilek az sut ile dondurma yaptım bakalım nasıl olacak![]()
Bakalım nasıl olacak ne kadar dursun buzluktaGüzel oluyo canim bende yapiyorum![]()
Donana kadar beklet yeterli zatenBakalım nasıl olacak ne kadar dursun buzlukta![]()
Tamam canım dedim ben atlamayayim.Canım benim küçük kızım uyanıkken saniye oturmuyor ve beni de oturtmuyor çok yoruluyorum o yüzden spor yapamıyorum resmen gözlerim kararıyor![]()
60 dk leslie bloosted yaptımEfsaneler uyuyomu![]()
![]()
![]()