• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neydi o kiz sihirli içecek

:KK70::KK70:

kokorec ye ekmek arasi 🙈

Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin

Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
genelde bende olursa masal okuyup o kendi uyuyor.
alıştırmaya çalışıyorum. ayakta sallamaya ben hiç uğraşamam. başa dönmemesi için uğraşiyorum.
geçen gün iftara çagirdim. ne güzel. halasina masal kitabi verdim öle uyumuştu. hiç ses etmemişim. ben yokken yapıyolar. masal kitabi sanirim halasina vericem. bi sürü kitaplar var .
şu an anderson masallari okuyorum. genç kızken kuponla 100 adet masal hikaye almişim bunlari kızıma saklamişim iyiki sakladim.

Kafamda ddeli sorular :confused: :confused: :confused: :confused:
Olmazsak bak ne yapcam
t0110.gif

Kaptanım, dikat edin rüzgarlı havada dişarı çıkmayın😂
arkadaşlar.
ben hep diyorum Ayakta sallamayin diye.. ama anlatamadim yoruldum kafayi yemek zorundayim arkadaşlar. ne yapacagimi bilmiyorum
dün kızım babaannesindeydi ayakta sallayarak uyutmuş.
benim dediklerimi kaleye almiyor olmuyor.
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
çocuk 4 yaşında ve hiç bi zaman kendi uyumayacak. :mad::mad:
eşim hala ailesini savunuyor. ;neymiş her şekilde uyur o...
çıldırıyorum gece kavga ettim.
Eşin ve kv ye laf geçiremiyorsan çocuguna geçireceksin. Akşam gelmiyor olmaz, bi şekilde kandır, herkes odasında uyumalı de, sen yokken ben özlüyorum de, gece seni üstünü örtüyorum de, odasını güzelleştir heveslensin, kitap hariç başka ritueller ekle, 1 ninni, diş fırçalama, anneye sarılma, uyku dansı gibi başkasıyla yapamayacağı şeyler. Zaten tamamen alıştıktan sonra istemez sallanmayı, bir de çaktırmadan ona bebeklerin sallandığını söylr komsunun bebeği vardı sallanıyordu, sen ne güz3l abla oldun gibi. Alışana kadar yorucu olur ama sonrası kolay. Uyku düzenini oturtmak içn yatağında uyusun diye akşam 7den sonra 2 yıl hiç bir yere gitmedim, hala da gidemiyorum gerçi

Benim takım uyuyonuzmu :uykucu: :uykucu: :uykucu: :uykucu:

@Tostombalakanne
AseliccA AseliccA
@sulisim
@T u t a s t e
kackaloribu kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
@AhSen_2504

Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim:KK76::KK76::KK76::KK76:

Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun:KK15:
Tamamdır kaptanimm
E Elif_Eylul
Senin oğlunun cani geçenlerde bir şey istemişti de burdan bir arkadaş tarif sitesi söylemişti ben de o zaman o tarifi kaydetmiştim ayyy o kişi kim bilmiyorum hatırlamıyorum ama öyle güzel oldu ki en büyük kurtaricim oldu Kızlar istedi mı hemen şipşak yapıyorum 🤣🤣🤣🤣

kackaloribu kackaloribu pizza tarifi vermisti bende hep yapiyorum🤩

kackaloribu kackaloribu tarif için çok teşekkürler baby 😘😘😘🤭🤭🤭
Benim küçük kızım pizza delisi ..
Ha deyince de olmuyordu ama bu tarif oluyor 🤩🤩🤩
Afiyet olsun kizlar sevindim işinize yaramasina😍😍
Ölçülerini de takip edebilirsin kilo veremediğin zaman moral olucaktır👍

Şaşırdıkmı😂ııh.yarasın❤️

Buzlukta ki hamurumdan yaptım bende burda okuduktan sonra,yumuşacıktı bayııldılar. kackaloribu kackaloribu tarifi tekrar verirmisin onun hamuru başkaydı.🥰

Yakın tarihte uykuyu bırakıcağu için senin yerinde olsam hiiç kendimi yıpratmazdım,daha erken kazanması gerekirdi kendi kendine uyuma alışkanlığını,uykuya geçiş aracı nınkendileri seçiyor çocuklar meme sallanma kucak vs.zorlqmaya da gerek yok hep söylüyorum çabuk büyüycekler anın tadını çıkarın
Tarifi ekledim canım aşağıya

Bende oğlana yapayım bugün. Pizza istiyor kaç gündür. Iyi hatirlattiniz

Back
X