• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi canım gecen ogluma az daha uzun olsaydim iyi dedim birseyden bahsederken , anne uzun olsaydin ne değişecekti dedi 😂

😂😂😂

😂😂

Sen yesillendim canım benim yesile daha var ama olsun listeye girdiğimden beri bence iyi gidiyorum 😂

Ben ben beni begenmedin mi kiz sana inat 53 olacagim 😂

Ben listeye gireli ne kadar oldu ki oncesinde al ver yapıyordum listeden sonra hep ver durumundayım hedefim yaz sonu zaten insallah 🙏
kuzum sen 60.4 sen 640 g verirsen %1 eder 59.0 kg olsan 590 g versen yuzde 1yapar en pratigi bu

1.39 benim yuzdem seni döver :) sakla sen pastadan yarina ne olur ne olmaz

Cokta abartmayın tartiyi düşünün

Kabaklar cikmis meydana

Sakin ol sampiyon 😂

Allah rahmet eylesin mekanini güzel eylesin :KK43:

Aristo karboncu çıktı :)

Maydonoz yok ama digerleri var gece değil ama ramazandan sonra yaparım canim sagol 😘
Sen ol da bana inat ol canim :KK70:

Maydanoz çok önemli. Mutlaka yap ise yarıyor. ♥️
Evet canim odem atıcı
Sen ol da bana inat ol canim :KK70:
6 haftada 6kg gitmiş 10 haftada 64 olurum bu hizla gidersem haftalar birbirini kovaliyor zaten onceden yatan aklim neredeydi acaba :)
Ben de birazdan kalkacağım. Eşim yok acele etmiyorum. Gece uzun. 😁
Benim memede bekleyenim var senide göreceğim memede bekleyenin olunca gecelee nasil kisa:) uykular nasil doyumsuz :)

Başım ağrıyordu çocugu uyuturken uyuyakalmışım, zorla uyandırıldım, sofrayı toplayıp geri uyucam. Cordelia Cordelia spor malesef olamayacak.

Sahur;
1 tb ekmek 1 peynir salatasal şeyler
1yk yulaf 1 yum ile omlet 7-8 zeytin

İftar
1 kepçe domates çorbası
2 yk tavuk sote
3 yk kabak sote
3 adet sarma

sabah çocuğa çikolatalı yulaf lapası yapmıştım ondan kalanlar 4-5 yk falan vardı. Pasta yerlerken ben de onu yedim.
Afiyet olsun canım gecmis olsun💞
Menu
Sahur
Granula süt

İftar
1 kepce mercimek corbasi
1 kase yoğurt -2 küçük ızgara kofte
1 hurma
Salata

Su:2 lt spor icin birazdan kalkacagim :)
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💞

Evet canim odem atıcı

6 haftada 6kg gitmiş 10 haftada 64 olurum bu hizla gidersem haftalar birbirini kovaliyor zaten onceden yatan aklim neredeydi acaba :)

Benim memede bekleyenim var senide göreceğim memede bekleyenin olunca gecelee nasil kisa:) uykular nasil doyumsuz :)
İnşallah görürsün. ♥️

Cordelia Cordelia
3 mil leslie ×4 p 180 p (5000 adimi)
1165 adımı normal 30 p
Toplam 210 😉

Screenshot_20210506-234756_Zepp.webp

Başım ağrıyordu çocugu uyuturken uyuyakalmışım, zorla uyandırıldım, sofrayı toplayıp geri uyucam. Cordelia Cordelia spor malesef olamayacak.

Sahur;
1 tb ekmek 1 peynir salatasal şeyler
1yk yulaf 1 yum ile omlet 7-8 zeytin

İftar
1 kepçe domates çorbası
2 yk tavuk sote
3 yk kabak sote
3 adet sarma

sabah çocuğa çikolatalı yulaf lapası yapmıştım ondan kalanlar 4-5 yk falan vardı. Pasta yerlerken ben de onu yedim.
Kardeşin zoom yapmadı galiba. 🤔

Back
X