• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah

Bir gofret
Browni intense bir küçük paket
Tavuk soslu noodle

Akşam
Mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk 2 but
Bir tabak pilav

Su 2lt

Spor yapamadım bugün adımımda 3binlerde telefon elimde olduğu kadar.
Aburcuburlar bitti sonunda. Yemesem aklımda kalcaktı. Kriz anında yerdim kesin. Diyete başlamışken evde bişi kalmasın😬😬

E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

Kmsl Hnd Kmsl Hnd bizim kaslar değil yemekler yarıştı bu akşam bende 3 dilim su böreği götürdüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ama zaten regl oldum🙈🙈 +çıktım neyse cumaya daha var 🤭🤭🤭🤭
Ama sen listede değilsin bende gece regl oldum
2 gün kabak yicem el mahkum😥😥😥😥

Su böreği kırmızı çizgimdir yumuşak karnımdan vurdun beni ahhhh :63: :KK53: afiyet olsun canım benim için de 3 dilim yesene noluyyyyy🤪
Yiyemem kocamla birbirimize bakıp çatlamak uzereyiz :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Sabah

Bir gofret
Tavuk soslu noodle

Akşam
Mercimek çorbası
Bir tabak pilav

Su 2lt

Aburcuburlar bitti sonunda. Yemesem aklımda kalcaktı. Kriz anında yerdim kesin. Diyete başlamışken evde bişi kalmasın😬😬

Afiyet olsun canım 😘
Dun menün icin birsey dememistik ama abur cubura devam etmissin 5 bin adim cezasi veriyorum
5 bin adım yürüdüm. Fazladan leslie yapmaya çalışırım. Kızım uyuduktan sonra
Tamam canim😘

Sabah

Bir gofret
Tavuk soslu noodle

Akşam
Mercimek çorbası
Bir tabak pilav

Su 2lt

Ooooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenarda🤷🏻‍♀️
Hadi cezani yemissin kalk hemen yap
m0524.gif

Back
X