• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

😁 Bende ilk yaptığımda 10 sn zor durmuştum şimdi 55 60 sn durabiliyorum tek seferde ama yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum 💪🏻 güçlendi pes etme bence günlük yapmaya çalış alışırsın 😉
Deneyeceğim canım gerçekten hücrelerime kadar titriyorum bu kesilirse zevkli olabilir😍

Canım ben sadece Eva yaptım nerdeyse. Plank, şınav, mekik, squat, zıplama vs tüm hareketleri çok rahat yapıyorum. Bunlar Eva sayesinde oldu. Hiçbirini yapamıyordum. 😢 Şuana kadar sarkma vs yok. Sıkılaşma var mı yok mu hiç anlamıyorum ben. Bayram sonu bende chole ve plates vs yapacağım.
Sıkılaşma videoları son kilolarda yapılmali diye biliyorum. Başta tüm vücut hareketlerini içeren spor yapılmalı. Tüm yağlar yakılmaya çalışılmalı. Vücut ihtiyacı olan enerji için yağ yakıyor. Göbek hareketi yapıyor, yağları ordan alayım demiyor maalesef. Yürüyüş, bisiklet, Leslie Eva vs. Nabız yükseltilmeli. (Ben öyle biliyorum uzman değilim canlarım. )

Eva da hiç durmuyorlar. Hele o kollar... Kuş gibi uçma hareketi yapıyordu bir videoda. Dedim bulmuşsun hareketini Mira. Uç kızım. 😂😂😂
Ben ilk yapışımda o göbek atma hareketine bu ne be böyle spor mu olur demiştim ama yaptıkça anladım ki aslında her yer oynuyor o harekette.
Demek ki kasları güçlendiriyor canım burdan o sonuç çıkıyor. Yani diğer plank squat VS rahat yapabildiğine göre.
Cidden kolları aşırı yoruyor yaa acı çekiyorum ama gidecek o sallantılar gitmeliii👍👍😅😅

Bugünkü sporum
39+26=65 dakika eva- 455 p
100 tane squat- 100 p
2150 adim- 64 p
50 saniye plank- 50 p
31 mekik- 31 p (puan düz hesap olsun diye son anda bunuda cektim🤣🤣) ah hesabı yanlış yapmışım biraz mekik daha çekiyorum simdi
700 puan

Cordelia Cordelia beni de parlat bugün noluuurrr😋😋😍😍 ama rakibem @Tostombalakanne yi kaydır 🎢🤣🤣
O kayar mi hergun Spor yapıyor. Dur muz kabuğunu koyayım. 🍌🙈

Sen de iyisin ama plank yapabiliyorsun ben onu hiç yapamıyorum
Evet simaya katılıyorum kesinlikle zamanla Daha iyi durabiliyorsun. Ben ilk yaptığımda bu ney lan dedim🤣🤣5 sn Anca durdum duramadım. Şuan ortalama 30 35 sn durabiliyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Daha da az 60 sn durabilmek isterim inşallah o da olur
Bence çok faydalı bir hareket. Alt karın kaslarım çok güçsüz ona da iy geleceğine inanıyorum

Evet simaya katılıyorum kesinlikle zamanla Daha iyi durabiliyorsun. Ben ilk yaptığımda bu ney lan dedim🤣🤣5 sn Anca durdum duramadım. Şuan ortalama 30 35 sn durabiliyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Daha da az 60 sn durabilmek isterim inşallah o da olur
Bence çok faydalı bir hareket. Alt karın kaslarım çok güçsüz ona da iy geleceğine inanıyorum
Ay ne güzel ben titriyorum fazlaca diye üstüne hiç düşmedim bir de belim tutulur diye korkuyorum 2 deda tutulmuştu 1 haftaya geçmişti zorlamadan 5 sn den itibaren hergün 3 sn arttırsam çok iyi olur 2 doğumdan sonra göbüşüm havası sönmüş balonumsu oldu bisey yesem 5 aylık gebe gibi görünüyorum 😵
Durursun durursun ilk zamlar çok yoruyor bütün vücut ağrıyor😂 hele o son saniyeler titreme yok mu :KK70: :KK70:
O titremeleri azer bülbül bile yapamaz valla titrettin gibi hissediyorum 😂😂

Ay ne güzel ben titriyorum fazlaca diye üstüne hiç düşmedim bir de belim tutulur diye korkuyorum 2 deda tutulmuştu 1 haftaya geçmişti zorlamadan 5 sn den itibaren hergün 3 sn arttırsam çok iyi olur 2 doğumdan sonra göbüşüm havası sönmüş balonumsu oldu bisey yesem 5 aylık gebe gibi görünüyorum 😵

O titremeleri azer bülbül bile yapamaz valla titrettin gibi hissediyorum 😂😂
Canım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.
Bu şekilde belim rahat etti

Canım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.
Bu şekilde belim rahat etti
Taktık için sağol canım insaAllah yaparım 😅

Back
X