- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
1 buçuk olur inşallahOooo cumaya eksi 1bucuk karpuza devam![]()
Şimdi ben öpecemAaa çok sevindimçok şükür artı olsaydiniz kaptan beni öperdi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 buçuk olur inşallahOooo cumaya eksi 1bucuk karpuza devam![]()
Şimdi ben öpecemAaa çok sevindimçok şükür artı olsaydiniz kaptan beni öperdi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebeğim ismin yabancı gelmiyor biz nereden tanisiyorduk ...özür dilerim valla bulamadım bir ipucu versenHoşbuldum![]()
Canım Tubişim ne iyi ettin de karar verip geldin.Günaydın kızlar. Topluca cevap vereyim hoşbuldumçok memnun oldum tanıştığıma sizlerle.çok sıcak kanlısınız sanki hep burdaymışım gibi hissettim teşekkür ederim.
7 yılın üzerine yeni bir bebek biraz şaşırttı beni yardım edenimde yok o nedenle çokça yazıp sohbet edemiyorum kusura bakmayın ama okuyorum. Acayip motive oldum.
Bu arada şu an yıllık izindeyim daha sonra kısmet olursa kocam efendi becerebilirse ücretsiz izne çıkacağımbebeğime bakacak kimsem yok. Şayet işte olsam fırsat oluyordu iki muhabbet ama evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Elhan ablam 25 varsın ama 26 yoksun
yalnız bekle beni senin gibi 2 çocuklu çıtır olmak hedefim amin. Çok galp
![]()
sustum![]()
Sanki cok konuşmuşsun gibi susmuş![]()
![]()
![]()
Tamam sus geliyo simdi![]()
Yicez sümsügü kafamiza![]()
Topluca bir güleyim ben teker teker gülmeyeyim.Çok tırstım heee![]()
Ben de başlangıç yaptığıma çok memnun oldum tatlım. Mezuniyeti kutlarız inş burdan. Yalnız sen gayet iyisin MaşAllah korudun kilonu en önemlisi buydu şekerim. Hep birlikte iyi olduğumuza göre o zaman dansCanım Tubişim ne iyi ettin de karar verip geldin.
Geldiğim ilk günden itibaren ailem gibi oldu buradaki arkadaşlar. Kaptanımız harika bir insan eşi benzeri yok. Takımımızda kilo vermek azimli olanlar için çok keyifli ve kolay. Çitirliktan biraz uzağım ama çok pis hevesliyim de....çok sevdiğim bacım da gelince benden iyisi yok şu anda.![]()
Kac mesela rekorunBende bugün kendi adım rekorumu kırıcamyani öyle istiyorum
![]()

Çok şükür cnm darısı da bize inş. Mustelanın egzamalar için olan kremini kullanıyorum ama diyetsiz işe yaramıyor maalesef. Antep’te alerji doktoru 2 tane randevu bulamıyoruz maalesef.Benim ufaklıkta da öyleydi atopik dedi doktor 1 ay senin gibi herşeyi kestim deterjanıni da değiştim şimdi 7 aylık oldu yok çok şükür 2 çeşit krem ve damla kullandık o donem 1 ayda birşey kalmadı cok şükür![]()
Öyle olcak artikYürüyüş yaparsin en azindan![]()
Geçmiş olsun canım sıkıntı çıkmaz inşallahGünaydın kızlar, bu sabah gidip dahiliye bölümüne göründüm. Bi dünya test istedi sağolsun, 15 gün sonra gidicem sonuçları göstermeye, romatizma testi de istedi 15 gün sonra çıkacakmış o, hepsini birlikte görelim bi kerede gel dedi.
Canım benim valla inşallah olacak bende sabırla bekliyorum bugün artık başladım spora ayağımda bisey yok dizimde ağrı olmadı hafiften yarın az daha artırarak devam edeceğim bakalım nasip cuma ya ne göreceğiz
30.000 görürüm bugün. Rekorumuda bilmiyorumkiKac mesela rekorun![]()
teşekkür ederim canım, kahve fikri gayet iyi gerçekten tatlı isteğini kırdığını bende çok duydumKızlar diyetisyenimin verdiği listeden paylaşayım dedim. Kahvaltı bana uymuyor bebeğimin gıda alerjisinden dolayı ama haftada 2 gün bu kahvaltı ve kahveyi önermiş. Kilosu takılan değişiklik isteyen varsa deneyebilirsiniz
İki senedir 60-65 kilo arasında gidip geliyorum canımBen de başlangıç yaptığıma çok memnun oldum tatlım. Mezuniyeti kutlarız inş burdan. Yalnız sen gayet iyisin MaşAllah korudun kilonu en önemlisi buydu şekerim. Hep birlikte iyi olduğumuza göre o zaman dans![]()

danslarımiz hiç bitmesin. Heee çokta yapma yürüyüş falan30.000 görürüm bugün. Rekorumuda bilmiyorumki![]()