Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun bacim ayni kosturmaca devamHoş buldum bacı nasılsın![]()
Dün kardeşim oldu, bugun çenesi kasılmış yazı yazamamış vs, acilde kas gevşetici olup yatmış, bugun eşim oldu, şuan iyi, ben de pazartesi olacağım biraz hastalığım geçsin istedim, kızlar da kendi yaş çocukluk aşılarını olacak pazartesi, ben de yan etkisindrien bir ufak tırsıyorum walla, öle kolumu kaldıramayacak hale gelip de çocuklata bakamazsam diye.Kamu çalışanlarına da aşı geldi kızlar bende olacam biontech olurum diye düşünüyorum
Bi anda çok vermedim ki, haftada 1.9 ve - 1.8 vermiştim, ilk hafta zaten hemen aldıklarımdı gitti, 2 haftadır tıkandı. Regl oldum bitti, ödem de yok, cuma ola hayrola. Gidip bi yeşil çay içeyimCanım bir anda çok kilo verdin belki o yüzden gitmiyordur şuan.
İnşaAllah yarına gitmiş olur.
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 7.00
1 yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ogle 12.30
1 kase mercimek çorbası
100 gr tavuk izgara
Salata
Akşam 19.00
150 gr kadar tavuk izgara
Salata bolca
1 bardak acılı şalgam
2bucuk litre su 1 kupa yeşilçay 1 soda
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun çikiletamKahvaltı
Menemen, 1 salatalık, 1 domates , 2 dilim peynir, dereotu, maydanoz, 3 çilek, 1 kuru kayısı.
Akşam kabak sote, 4 ykyoğurt, salata
Ara 2 hurma, çay
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan
Spor
5600 adım 560
4000 zıpzıp 1000
300 jj 300 pn
100 mekik 100
30 şınav 30
100 squat 100
240 s plank 240
Toplam 2330
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Eki Görüntüle 2871981
Severım seni40 sayfa gecmisi sallamasyon yapmamis gibi surdan hello móllo diyeyim
@Migim nin dogum gunusuymus kizartma yemis dogum gunun kutlu olsun canim
Zipzip- kaptan 10 bin yapmadan millet 28bin yapmis atar yapiyor takimi kapatacak kesin
E Elif_Eylul yatmaya bahane olsun diye havalari sucluyor soba var bizde gell pattis kozleriz , kozde kahve iceriz
Amine Busra 6 yil sonra 80 barajini kirip 79.8 gormus
Chedarice tartiyla ugrasiyor 74 disinda herseyi gostermis
Fitt_anne kurbanda gonlunun rahat olmasi cok onemli nasil istiyorsa oyle yapsin esin
Bitttii...
Oh oh maşallahKızlar t-shirt u buldum. Aynı kıyafetle resim çekildim.Eki Görüntüle 2871856
Afiyet olsun canımSabah 10.00 1.5 tb ekmek az kıymalı yumurta domates salatalık 2 siyah zeytin 2 dilim peynir 1 çatal şeftali reçeli
Ara öğün 1 kupa form çayı
Akşam19.00 1 küçük tabak tavuk kavurma 1 kase yoğurt 1 tabak salata 1 dlm tb ekmek
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2871989 adım 200 pZipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @I-cell_84
Spora maşallah. 70 dk eliptik yapsam aksama kadar yatmam gerekirMısafırım vardı anca gelebıldım . Hemen menümu yazıyım
Kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yesıllık
1 kase bıberlı domates
1 haşlanmış yumurta
1 t k cokokrem
Ara 10 kıraz 2 kayısı
Öğle 15.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 10 tane fıstık ekledım