• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim aksam menune dikkat edersin dengelersin 🤗
Insaallah
Bu hamur işi ne kadar rahatsız ediyor insanı ara verince anlıyor insan
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun insaAllah kolayca atlatırsın hiç bir problem yaşamadan 😔

Rabbim hayırlı haberler çıkarsın karşına insaAllah önemsiz birşeydir canım 😔

Inşaallah covid değildir kuzum hayırlı haberlerle gel😔 geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canim

Birşey soracağım,😬 beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor 🤦‍♀️
Begen butonuna basinca bir defa basinca 7 tane ifade çıkıyor onlardan birini secebiliyorsun
Yada uzerine kısa sureli basarsan sadece begeni yapiyor

Menu
Sabah(9:00)
2 wasa
1 kk peynir
4 zeytin

Ogle(15:30)
2 dlm kek
5yk lahana ezmesi (pure halinde lahana yemegi gibi icinde misir unu var cok az )

Su:suan 1 lt Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı 12
Peynirli yumurta
3 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık

Ara 14
Türk kahvesi
1 hurma

Akşam 18
1 kase düğün çorbası
4 yk kavrulmuş kabak
3 yk patatessiz türlü
4 yk yoğurt
1 üçgen dilim karpuz

2 lt su

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar 💕

17 haziran 2021

11.30

20210617_113157.webp

14.30
Yarım muz 5mısır gevreği kakaolu topçuklardan ( oğlan yerken ağzıma kattı zalım bebe komşudaydık çıkaramadım muz da onun artığı zaten )
17.30
20210617_171208.webp
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul

Birşey soracağım,😬 beğen butonuna basınca mavi renkte beğen geliyor . Ona basıyorum tekrar renksiz geliyor. Ben bu siteye yıllar önce girmiştim. Birden aklıma geldi tekrar girdim . Tabi bazı şeyler değişmiş . Tam beğen butonunu kavrayamadım . Bana anlatar mısınız ? Bu arada bazı arkadaşlara beğen e tıklıyorum çıkıyorum falan yanlış anlamasınlar. Beceriksizliğimden kaynaklanıyor 🤦‍♀️
Beğene basınca o ekran bende de çıkıyo emin misin diye 😅
Beğene basılı tutunca farklı ifadelerde çıkıyo seçebişirsin

Yok gülüm iyiyim şükür covidle tanıştım 🥺 aşırı halsizim
Ay cok gecmis olsun hepiniz mi sadece sen mi bebekle cok zor oluyor biz hepimiz pozitiftikte emzirmeye devam ettim kwsmek zorunda kalmamistim 5.5 aylikti bebegimde o zaman . Bol vitamin al , kekik ve limon yagini buhardanliga koyabilirsin , kekigin cayida iyi geliyor ve iyi beslenmek onemli okuz gibi uedigim halde kilo verdom ben artik nasil savasiyorsa vucut

Back
X