- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hiç iyi değildi iki gün önce gördüğüm eksiyi bile göremedim ama bütün gece uyuyamadım burnum tıkalıydı nefes alamadım ve gece boyu baş ağrım vardı bide sabah erken tartıldım bakalım yarın ne diyecek tartıSen de bugün karpuz yememişsin.Afiyet olsun. Tartı durumları nasıl?
Aaa şimdi aklıma geldi. Bugün ben bir çatal ev yapımı pasta yedim.minicik çatal. Tadını merak ettim. Kardeşim yapmış. Unutmusum. E Elif_EylulBol marulla 4 çiğ köfte bi de 2 çatal pasta yeter bahar vicdanin rahat eder ertesi gün![]()
Acaba yediğim karbonhidratlar kas mi yapıyorHic belli olmuyor abla 66 kilo oldugun cok guzel cikmissiniz fotografta![]()
Afiyet olsun canımAaa şimdi aklıma geldi. Bugün ben bir çatal ev yapımı pasta yedim.minicik çatal. Tadını merak ettim. Kardeşim yapmış. Unutmusum. E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun canımKızlarcım bugün giremedim bebişim fırsat vermedi.
Menüm
Sabah ara öğlen fotoda
Akşam ekmeksiz döner bir lokma lahmacun şade soda
Ara
2 hurma 1 kayısı
1 şade kahve
Çok geçmiş olsun. Bugün erken yat. İnşallah yarın iyi olursun. Tartıda güzel sürprizler yapar.Bugün hiç iyi değildi iki gün önce gördüğüm eksiyi bile göremedim ama bütün gece uyuyamadım burnum tıkalıydı nefes alamadım ve gece boyu baş ağrım vardı bide sabah erken tartıldım bakalım yarın ne diyecek tartı![]()
Saol kaptancımAfiyet olsun canım![]()
İnşallah canım senin tartı ne durumdaÇok geçmiş olsun. Bugün erken yat. İnşallah yarın iyi olursun. Tartıda güzel sürprizler yapar.
Ekmeği pasta sanmamEki Görüntüle 2872614 Selamlar
kahvaltım
ara: bi avuç leblebi
Ve nescafe
Öğle :
Kıymalı çorbası
Ara: leblebi
Akşam 20:30
Bi kepçe yayla çorbası
Tavuklu mantar sote
Karpuz
Su :3 lt ti geçti
Adım 11858. Daha adım atacağım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
SaskinAnne
O Çavdarlı peynirli tostEkmeği pasta sanmam![]()
Sürprizİnşallah canım senin tartı ne durumda![]()
Bugun perşembeydiMenüm
Sabah 8.00
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
Oglen
1 simit, 1 pogaca
Nescafe
1 dlm peynir
1 füme
Domates salata
Akşam 17.30
Et yemeği
2 dilim ekmek
Ayran
Salata
Oglen hic olmadi biliyorum. Yarin telafi edicem. Bugun 10bin adimi tamamlamaya çalışıyorum
65 varsinSürpriz![]()
65 kesin gram sürpriz65 varsin![]()