• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Damdan dusenin halini damdan düşen anlarmış. Deme kız ben de bu mesajı okuyunca çok mutlu oldum. :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: :KK76: oynayacam tutmayın beni :halay::halay::halay:onumuzdeki hafta toparlariz bitanem. Çok kolay gelsin, sağlıklı olmanı isterim her şeyden önce. Gerisi kolay değil mi lilim caağnim lilim :KK60:
Tabikisi canim benim saglik olsun listede olsak asla kabul edilemezdi durumumuz ama listede degiliz, oyle yesillik olsun diye oyle ortalarda takiliyoruz isde🤭🤭

17 haziran
Screenshot_20210617_222508_com.askipo.patient.webp Screenshot_20210617_222517_com.askipo.patient.webp Screenshot_20210617_222533.webp

Kızlar akşam yemeği yememiş görünüyorum ama öğle yemeği yiyemedim toplantım vardı, protein bar yiyip spora gittim. 4 te de öğle-akşam yemeği yedim gibi oldu
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
Adım 4971
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Nette görmüşüm ama hiç denemedim
Mandolia tadına yulaf vardı 🙄 merak ettim

Şunu bende yapcam tahini seviyorumEki Görüntüle 2872670

Melisa Altan videolarında diyet tatlı vardı hepsi kadın kaç aydık video yapmıyor merak edıyorum ne oldu 🙄🙄🙄

Eki Görüntüle 2872671
Ben genelde incir uyutmasi yapıyorum çokta tatlı oluyor 🙈
Evet yulaf diyosunuz, magnolia,puding diyosunuz tadları nasıl acaba inşallah beğenirler teşekkür ettim

Back
X