Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canimVücut suyu artmış. Kilolarin tamamı yağdan gitmis yuppiiiii.![]()
1 mil leslie ile yan da bakılmazBu hafta spor için rakip istiyorum. Var mı bana yan bakan?
Tamam canim menulerini yazmaya devam et ,tartini goturebilecek misinKızlar ben salı günü Ankara’ya gidiyorum ailemin yanına. Amaaa bebeğim için alerji diyetinde olduğumu biliyor annem. Dedim ki şakın beni ye diye zorlama zaten bebek için diyetteyim doğru düzgün birşey yiyemiyorum bari kilo için de diyet yapayım da işe yarasın. Tamam dedi beni zorlamayacak. Amaaaaa ben nefsime yenik düşerim diye korkularım var. Lütfen beni uyarın motive edin. Kardeşimle anlaştık hergün yürüyüş yapacağı. O zayıf ama sağlık için günde 2 saat yürüyor takılırım peşinesize karşı mahcup da olmak istemiyorum
Götürücem cnm.Tamam canim menulerini yazmaya devam et ,tartini goturebilecek misin
Oo super o zaman haftaya listeyede alabiliriz seni,dikkat edersin boylelikleGötürücem cnm.![]()
Aaaa çok heyecanlı yersem ne olayımOo super o zaman haftaya listeyede alabiliriz seni,dikkat edersin boylelikle![]()
Egede deyim abla ben EdremitSardunyacim Akdeniz' de misiniz?![]()
Çok güzel eksi tebrikler canım
Aaa bakayım geçmiş miyim seni nee
Teşekkür ediyorum canlar
Tebrikler çok iyi maşallah
Sağol kaptanım
Tebrik ederim kızlar
Hiç beklemiyordum. Ben seni çok eksiyle geleceksin diye düşünmüştüm. Bu hafta kaybettiğimi kabul etmiştimdostluk kazansın canişkom
ama ytmzi geçtim sırada sen varsın
bir de
sardunya1038 geliyor arkamızdan jet hızıyla mübarek
Güzel eksi tebrikler canım
Çok iyi maşallah sana
Sen ne zaman geliyorsun listeye bakalımyaramamış sana izin
Tebriklerrrr güzel eksi
Heyt bee nerden nereye çok iyi gidiyorsun
Mezuniyetin hayırlı olsun canım![]()
Inşallah öyle olurHaftaya daha iyi olur inşallah azimle yola devam kizlar![]()
Ah ablacım ben 1 hafta yemin etmiştim bir buçuk kiloya yakın vermiştim sen de öyle yapOy Asiye Asiye ...gel bacım sarılıp ağlayalım
Ağzıma kilit vurdum ...ne ödem ne başka bir şey benimki de bildiğin yağ...
Pisbogazlik teşhisi koydum kendime. Bugün yazılan tüm kötü mesajları üzerime alıyorum pis nefsim hak etti bunu.![]()
Hee boşverdim zaten bölünürse iyi olmaz ben direk alınırım diye düşünüyordum...Bosver sen listeyi canim tabiki sen kendin bilirsin zaten yuzdemiz güzel ama sen girince bölünecek kilon zaten 55 54 56 gidiyo gerek varmi sence![]()
6 aydan sonra olmuyor canım direk yeni uye gibi giris yapiyorsun ama az kilo al gel
Yine yuzde 10 hedef belirlemek gerekiyor 56 sin 51 e dussen cok az olur senin icin
O zaman sabahlari 3 tane yiyim ac karninaCanım kaptanıma katılıyorum 1 taneyle olmaz. Ben bunların dışında zorladıkça açlık otu demliyorum. O da fayda ediyor
54-55 korusan yeterli senin icin canim boyunda uzunInşallah öyle olur
Ah ablacım ben 1 hafta yemin etmiştim bir buçuk kiloya yakın vermiştim sen de öyle yap
Sonra azcik yedim derken artıları gördüm
aynen ben de öyleyim pisboğazcanım çekiyor ne yapayım
..
Öyle deme deme veririz inşallah
Hee boşverdim zaten bölünürse iyi olmaz ben direk alınırım diye düşünüyordum...
Dimi 55 54 56 gidiyorum ..
54 te azcik durdum ama neyse inerim inşallah tekrardan...
bak sen 51 olmayayım.. Inşallah kilo da almayayım
Tartıda en az gördüğüm 53.3 oldu şimdiye kadar 2. doğumdan sonraydı o da..
.
teşekkür ederim canım benimMezuniyetin hayırlı olsun canım![]()
ben bakamam vallahi korkarımBu hafta spor için rakip istiyorum. Var mı bana yan bakan?

harika haber, doğru beslendiğin burdan belli işte.Vücut suyu artmış. Kilolarin tamamı yağdan gitmis yuppiiiii.![]()
teşekkür ederim canımm
Baklavami diyo ordaSon diyet listem.Eki Görüntüle 2873073
İvitttt kaptanım.Baklavami diyo orda![]()
Sen sevmiyomusun baklavayi yaaa bana yollasanaİvitttt kaptanım.Yemicem biliyorsun waffle benim ödülüm.
Bak ben senin niye kilo veremedigini buldumSen sevmiyomusun baklavayi yaaa bana yollasana![]()