• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Freede olup kilo koruyanlar sorun değil ki. Asıl liste adayları yada vermesi gerekenler bizi üzüyor.
Yok canım olsun liste gerçekten çok kalabalık bende kuru kalabalık yapmayın mezunum sonuçta 😂

Beraber mi yaşıyorsunuz canım? Herkes aynı anda olmayabiliyor bulaşmış ve hemen belirti vermemiş olabilir ya da taşıyıcı olabilirler.
Eşimin dayısı korona oldu bi hafta sonra eşi ve torunlarda oldu 10. günde de gelin belirti verdi. Bir ay sürdü karantinaları 😂
Yok canım ayrı yaşıyor uz onları görmeye li çok oldu ve testleri negatif sence test negatif olunca izalosyan kalkması gerekmez mi ?

Ne yapayım aylarca aynı kiloda kalan, bir alan bir veren üyelerimiz var. Sen mezun üyesin. Diğerleri ölmedi, büyük ihtimalle dikkate almıyorlar bile . 🤷
Vayy cordellanin icinden melek çiktı gitti
t1422.gif

Kilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum. 😔
Canım önce bunu onlar istemeli sürekli her ay aynı şeyleri konuşuyoruz değil mi😔

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1 🤷🏻‍♀️
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🌹😍
Geçen cuma 66,5 kg.
Bu cuma 65,7 kg.
Fark 800 gram
Oran 1,203Eki Görüntüle 2873022
Harikasın canım tebriklerrr 😍😍😍
Eki Görüntüle 2873032
Cuma: 56
Güncel: 55.5
Fark: 0.5
Yüzde: 0.9 Zipzip- Zipzip- 💕
Eksin çok güzel tebrik ederim 😍
Hatunlar bugünkü menümü veriyorum
Sabah kahvaltı hazırlamakta gecikince ara ve kahvaltıyı yer değiştirdim
Sabah
2 hurma
Sade nescafe

Ara
Foto

Öğlen
Foto semizotu ve şehriye çorbası

Ara
2 grisini
1 meyve

Akşam
Ciğer kebap
Salata
3 litre su
1 mil leslie
Afiyet olsun canım 🌼
C Chikolata_gozlum senin de mezuniyetin hayırlı olsun canım 🤗
Çok teşekkür ederim canım 😍😘
Teşekkür ederim canım 😍😍😍
@kackaloribu C Chikolata_gozlum kızlar mezuniyetiniz hayırlı olsun. Korumada başarılar dilerim :KK28:
Teşekkür ederim canım. 🌹Ama ben daha durmadım devam edicem inşallah 😍😘
Eki Görüntüle 2873237 Eki Görüntüle 2873238 @chikolatagozlum mezuniyetin hayırlı olsun. Muhteşem yarıştın.Tebrikler. :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :nazar: :nazar:
Ah canımm çok güzeller teşekkür ederim canım zahmet olmuş sanada :KK36:
@kackaloribu ❤️@chikolatagozlum ❤️ mezuniyetiniz hayırlı olsun👏geri almayın inşallah
Teşekkür ederim canım 😍😘
Çok teşekkür ederim canım 😍😘
C Chikolata_gozlum tebrikler kiz cikolataaaa masallah sana 😍
Teşekkür ederim canım 😍😘
C Chikolata_gozlum @kackaloribu canlarım sizdemi mezun oluyorsunuz...tebrikler...
Teşekkür ederim canım 😍😘🌹
@kackaloribu C Chikolata_gozlum mezun olmanızı kutlarim dilerim fit fit takilirsiniz bundan sonra 💋💋💋
Teşekkürler.inşallah canım😍😘

Kilo vermede en önemli şey moral. Kimseyi kırmak, moralini bozmak istemiyorum. Biraz daha gayret etsinler istiyorum. 😔
Agzindan bal damliyor Cordelia Cordelia m kimse başkası icin değil kendi icin kilo veriyo...gayretsiz emeksiz bu iş ol-mu-yor..

MMezun uyesin artik canim paylasmak istersen paylasabilirsin 🤗🤗
Bu arada tebrik ederim kisa surede hedefine ulastin 🤩🤩🤩
Teşekkür ederim canım. :KK36: Sizlerin desteği sayesinde. Ama tamda hedefe ulaşmadım biraz daha devam edicem. Sonra korumaya geşerim inşallah.

İçimdeki melek konuşuyor, çok çok üzgün.

Canım önce bunu onlar istemeli sürekli her ay aynı şeyleri konuşuyoruz değil mi😔
Herkesin moralini surekli yuksekte tutamayiz bizimde biryere kadar sabrimiz var degilmi,ama surekli bahanelerle gelinirse eee yeter derim ben kimse kusura bakmasin herkes evinde dört dörtluk degil hepimizin bir aile yasami,sorunlari,cocuklari,yada biseyleri ayiracak vaktimiz varken ama goruyosunuzki 7 24 burdayiz neden biryerden bisey kapıp onu herkesle paylasmak icin ama karsi taraftaaa amannn buhafta olmadi önume bakayim derse ama sürekli 🤷🏻‍♀️sende ona motive olamazsin valla gücenen gücensin kirılan kirılsın

Back
X