• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eee ama surekli burdasin görüyoruz yani😏🤣
Rakiplerimi yakından takip ederim ben cok gizli geliyorum sessiz sessiz ama görünüyor muyum :KK45: adımlarınizi azcik görürüm belki diye ama hic yazmiyorsunuz:KK53:

Ha bide cumaları kesin burdayım eksilere bakiyorum her haftada bu hafta dökülmüşler 1.yiz diyorum ama olmuyor:KK70:

Hakkat baya geliyor musum ya:KK53:

Rakiplerimi yakından takip ederim ben cok gizli geliyorum sessiz sessiz ama görünüyor muyum :KK45: adımlarınizi azcik görürüm belki diye ama hic yazmiyorsunuz:KK53:

Ha bide cumaları kesin burdayım eksilere bakiyorum her haftada bu hafta dökülmüşler 1.yiz diyorum ama olmuyor:KK70:

Hakkat baya geliyor musum ya:KK53:
Hep burdaymissinya 🤦‍♀️
Bizde seni görmuyoz hıc
Screenshot_20210619-130519_Opera.webp

sonundaoldu sonundaoldu tubişim tebrik ederim canım ❤️ senin takımda olduğunu unutmuşum iyi mi... :olamaz: Allah cezamı verecek. Kendi derdime daldım bugün...gözüm bir şey görmez olmuş.
Harikasın ilk haftadan maşallah hep böyle gidersin inşallah. :dua::dua:
Bal ablam Allah hep iyiliğini versin inş 💕 koşturmaca hayat telaşesi herşey karışıyor zaman zaman 😬😬 ben de aynıyım da

Afiyet olsun canım ❤️ balık doğru tercih olmuş. Sonrası olmamış ama olan oldu. Ben bugün başladım canım.Sen de sabahtan niyetini al gel...şeytana uymak yok bundan sonra....madara olduk zaten ... :KK51:
🥰🥰🥰 başladım abla niyet ettim zayıflamaya 😂😂😂
Free de olsa aDim atarlar abla ya inşallah 🤣🤣

Olmazsa kendimi adim atmaya verecegim 🤣🤣
Leslie yapacağım şimdi kaptanım 😘😘😘
Teşekkür ederim kızlar ❤
Mezuniyetin hayırlı olsun canım 🤩🤩🤩💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳💗💗💗🌸🌸🌸🌸🌸
-300 Elifim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Günüm daha bir aydı :KK76:
Ben +400 😅😅😅
56.6 ile başladım hadi bismillah...

Back
X