• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü
Sabah
2 hurma
1 fincan sade nescafe

Ara
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Birkaç parça kavun
Yumurtasız menemen

Öğlen
8 kaşık Bulgurlu semizotu yemeği

Ara
1 mercimekli köfte(komşu yollamıştı)

Akşam
8 kaşık patlıcan salatası
1 kase salata

Ara
1 fincan kahve
1 kuru kayısı

Bakın bakalım fazla var mı? Maalesef bebeğim için alerjiye karşı da diyette olduğumdan kısıtlı şeyler yiyebiliyorım.

Nehir6161 Nehir6161 rakibim nerdesin adımlar ne alemde 😁😁
Ah canım benim, şimdi seninle adım yarışı mı, kilo yarışımı yapıyoruz.? Sabah yağmur yağdı yürüyüşe çıkamadım ama akşam çıkmayı düşünüyorum. Evde ne kadar adım yapılırsa o kadar adım yaptım .
Senin adım yarışın nasıl ? Pek iddialısın. Bende senin gibi olsam. Seni örnek almalıyım.
Birde kilolarımız Uyuşmuyor neden bizi rakip yaptılar 🤪
Ben 2 hafta deneme sürecindeyim😁

Ah canım benim, şimdi seninle adım yarışı mı, kilo yarışımı yapıyoruz.? Sabah yağmur yağdı yürüyüşe çıkamadım ama akşam çıkmayı düşünüyorum. Evde ne kadar adım yapılırsa o kadar adım yaptım .
Senin adım yarışın nasıl ? Pek iddialısın. Bende senin gibi olsam. Seni örnek almalıyım.
Birde kilolarımız Uyuşmuyor neden bizi rakip yaptılar 🤪
Ben 2 hafta deneme sürecindeyim😁
Burdada yagmurluydu öğlen güneş açtı yürüyüşü yaptım geldim. Senin kilon kaç ki ? Kilodada yarısıriz.
Hem deneme sürecinde ol ben seni desteklerim gazlarim. Beraber bu hafta iyi birer rakip olabilirz.

Benim telefon adimlari duzgun saymiyor. Telefonu cebime koyup evi topladim supurge falan yaptim. 500 civarı saymış. Dk olarakta 5 dk yaziyodu. Halbuki en az 20 dk sürmüştü cok sinirlendim 😭 yerinde yurumede yapamadım cocuklar durmadi artik akşama kadar elime alip ne kadar yuruyebilirim bilmiyorum şuan daha 1800de 😥

Cordelia Cordelia ben büyük seçim demiştim, siz bana ultra mega xxl boy vermişssiniz, napalım yicez bunh da çıtır çıtır.

O zaaamaaannnn...
sardunya1038 sardunya1038
Let's the hunger game begins...
Çıtır çıtır yiyecek mis puahaha çok güldüm buna 🤣

Kazanan şimdiden belli ama neyse 👻

let the good one win 😉

Back
X