Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne demek ceylinimim ve senin elinize saglık ..alkisalkisalkis

Eveeet ama bebiş için 1 yıl beklemem gerekiyo..Düşükten sonra doktor yasak koydu henüz hcg değerim sıfırlanmadı.Herhafta kan testi yaptırıyorum.Bu hafta 181 di.Sıfırlanınca 1 yıllık bekleme sürem başlıcak elifcim...Yaş 30 hemen hamile kalsam 32 yaşında hamile kalırım....Allah hayırlısını versin..

ben birazda elif ve özge için çagırdım seni nurhayatım ..:utangac: okumuştum seni araştırır ken .:utangac: elifiminde bebek özlemi var özgemde senin gibi düşük yaptı . bu konuyu açmak istemmiştim . :utangac: özgem henüz tam atlatamadı .... tez zamanda ikizleriniz olur inşalllllahhh..yerimseniben:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: üzülmeyin ben düşük yaptıgımda demişlerdiki ilerde nesıl korunsamda hamile kalmasam diye ugrşır durursun demişlerdi ..kaydirigubbakcemile3 hakikatende öyleymiş 3 bebeden sonra .. aklım çıkıyor . bazam mehmet akife bakıp sulanıyorum ama delikafaduldensırnaşık şey
gelmişimi geçmişimi okudun yani :jeyyar: özgeçmiş de önemli yani a.s

inşallah nurhayatçım rabbim fazla bekletmeden verir bebişini :Saruboceq:
İnşallah canım..inşallah canım İsteyen herkeze rabbim versin.hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli olsun..Tabiki bizim ce eşlerimizin sağlığıda yerinde olsun..

Ben çıkıyorum kızlarcım Rüzgarı uyuttum çok şşükür şimdi gidip inşallah ders yapayım biraz:)

İyi çalışmalaaaarrrr..

fıstıklar takımlardaki yeni üyeler işi götürmüş valla . prtalarda bi yerlerde olacagız ...
bu hafta 1. lik çekişmeli kardeş takımın elinden gitmiş ....

aebenim datlum guzum nasılsın ben buralardayım da bu aralar mesajlarda acayip yoğunluk var şekerim ya onları taramaktan laflamaya fırsat bulamadım baksana ama senide özledim .anlarsınya senle dedikodu yapmayıda:)))

nurhayat nasıl gidiyor sen burayada hemen adapte olmuşunur eminim :)) kolay gelsin arkadaşlar

aebenim datlum guzum nasılsın ben buralardayım da bu aralar mesajlarda acayip yoğunluk var şekerim ya onları taramaktan laflamaya fırsat bulamadım baksana ama senide özledim .anlarsınya senle dedikodu yapmayıda:)))

nurhayat nasıl gidiyor sen burayada hemen adapte olmuşunur eminim :)) kolay gelsin arkadaşlar
merak etme nurhayat tan bizim kafadan ...kaydirigubbakcemile3

mehal canım şu takıma yaptıgın analızler çok hoşuma gidiyoe aslında bizim cadılarada yapsam fena olmayacak . ama pc elden gitti artık kızım sbsy çalışıyor bu odada . o yüzden fazla kalamıyorum . kaş göz arası elinden alıyorum ....kaydirigubbakcemile3 neyse atlatsın yavrum şu sınavıda ...:Saruboceq:

mehalim canım hiç çekinme o yoğunlukta bile olsa daldırıver kafanı içeri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug::1hug::1hug:

mehal canım şu takıma yaptıgın analızler çok hoşuma gidiyoe aslında bizim cadılarada yapsam fena olmayacak . ama pc elden gitti artık kızım sbsy çalışıyor bu odada . o yüzden fazla kalamıyorum . kaş göz arası elinden alıyorum ....kaydirigubbakcemile3 neyse atlatsın yavrum şu sınavıda ...:Saruboceq:

inşallah kazanır kızın sınavı pınarcığımın kızı da girecekti dimi bide doranınki galiba amma çok giren var ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

fıstıklar takımlardaki yeni üyeler işi götürmüş valla . prtalarda bi yerlerde olacagız ...
bu hafta 1. lik çekişmeli kardeş takımın elinden gitmiş ....
ben verenedim bu hafta niyeeee senağlama kaçamakta yapmadım yaaa :kızgın: niye?? niey amaaa.. :kızgın: :kızgın: :kızgın: kesecem yakında şu fazlalıkları o olacak heee.. :kızgın:

Takım süper mehalim ya sırnaşık şey ama bende var bişeyler ona kızıyom yaa.. açlık grevi mi yapsam acaba :uhm:

sizin kafadan değilim öyle olsaydı kilo vermem gerekirdi :kızgın: offf sinir oldum kendime :kızgın: :mymeka: hatamı bilsem? tamam geç kalkıyorum ama bundan sonra erken kalkıcam 7 de..

ben verenedim bu hafta niyeeee senağlama kaçamakta yapmadım yaaa :kızgın: niye?? niey amaaa.. :kızgın: :kızgın: :kızgın: kesecem yakında şu fazlalıkları o olacak heee.. :kızgın:

Takım süper mehalim ya sırnaşık şey ama bende var bişeyler ona kızıyom yaa.. açlık grevi mi yapsam acaba :uhm:

sizin kafadan değilim öyle olsaydı kilo vermem gerekirdi :kızgın: offf sinir oldum kendime :kızgın: :mymeka: hatamı bilsem? tamam geç kalkıyorum ama bundan sonra erken kalkıcam 7 de..

hazır elin değmişken benimkileri de kessene:utangac::utangac::utangac::utangac:

soğan suyu iç bak verirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur bismillah hemen tokatlar falan noluyo :mymeka:

hazır elin değmişken benimkileri de kessene:utangac::utangac::utangac::utangac:

soğan suyu iç bak verirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gel gel yanaş söööyylee... ucundan azıcıkmı? :roflol: Özgecim soğan suyu değilde elma sirkesi aldım bugün yarından itibaren başlıcam ama nasıl içilecek suya nekadar konulacak? sıcak suyamı? bilen varsa anlatablirmi acep?

Gel gel yanaş söööyylee... ucundan azıcıkmı? :roflol: Özgecim soğan suyu değilde elma sirkesi aldım bugün yarından itibaren başlıcam ama nasıl içilecek suya nekadar konulacak? sıcak suyamı? bilen varsa anlatablirmi acep?

ılık bir bardak suya 1 kaşık sirke koyuluyo, azcık da bal iyi gdiyo kaydirigubbakcemile3
benim ılık suyla midem çok bulanmıştı
o yüzden sürahime soğuk suyla yapmıştım ,sabah 1 gece yarım bardak içiyodum
yine mi başlasam acaba :utangac:

iyi akşamlar bayanlar..oyy çok yorgunum ayacıklarım dutmay-tatlicadiarzu-kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleride kendimidedelikafadulden neler kaynatmışınız gene bi yığın sayfa okudum kaydirigubbakcemile3 madımak muhabbeti bile edilmiş bizim tokatta meşhurdur madımak bayılırım bende okadar uzun yıllar olduki yemeyeli :delphin:
ben bugün kuaför arkadaşımı ziyarete gittim sabahtan kahvaltımı orda yaptım yarım simit lor zeytin salatalık 2 fincan şekersiz çay... öğlen işyerinde hiç bişey yiyemedim yarınki işleri bitirdik ama hepside birbirinden süper oldu hihoyyyt anlıcanız çoook açım akşama kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmeğim var şimdilik bukadar hıı unuttum işyerinde şu kornetlerin yarısından yedim bide arkadayız diye bizi unutmuşlar:dilcikar:patronda ben yemicem siz paylaşın dedi arkadaşla ortaklaşa yedikkaydirigubbakcemile3ama acıcıktı bişey olmas demi:utangac:

ılık bir bardak suya 1 kaşık sirke koyuluyo, azcık da bal iyi gdiyo kaydirigubbakcemile3
benim ılık suyla midem çok bulanmıştı
o yüzden sürahime soğuk suyla yapmıştım ,sabah 1 gece yarım bardak içiyodum
yine mi başlasam acaba :utangac:

günde 2 defamı..ben sadece sabah uygulamayı düşünüyodum.. iştahmı kesiyo anlatsana biraz..etkisi nasıl oldu?

iyi akşamlar bayanlar..oyy çok yorgunum ayacıklarım dutmay-tatlicadiarzu-kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenleride kendimidedelikafadulden neler kaynatmışınız gene bi yığın sayfa okudum kaydirigubbakcemile3 madımak muhabbeti bile edilmiş bizim tokatta meşhurdur madımak bayılırım bende okadar uzun yıllar olduki yemeyeli :delphin:
ben bugün kuaför arkadaşımı ziyarete gittim sabahtan kahvaltımı orda yaptım yarım simit lor zeytin salatalık 2 fincan şekersiz çay... öğlen işyerinde hiç bişey yiyemedim yarınki işleri bitirdik ama hepside birbirinden süper oldu hihoyyyt anlıcanız çoook açım akşama kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmeğim var şimdilik bukadar hıı unuttum işyerinde şu kornetlerin yarısından yedim bide arkadayız diye bizi unutmuşlar:dilcikar:patronda ben yemicem siz paylaşın dedi arkadaşla ortaklaşa yedikkaydirigubbakcemile3ama acıcıktı bişey olmas demi:utangac:

bu kadarcık mıkaydirigubbakcemile3
bi de kornet yedim çok mu diyo :mymeka:

günde 2 defamı..ben sadece sabah uygulamayı düşünüyodum.. iştahmı kesiyo anlatsana biraz..etkisi nasıl oldu?

ben çok fazla içmedim ama ilk başlarda olduğu için kilo vermiştim diye düşünüyorum
bi de insan ek bişey yapınca diyet psikolojisine daha çok giriyo galiba
iştahımı kestiğini pek söyleyemem :utangac:

canım elma sirkesini çok uzun süre içme mideye zarar veriyormuş güya:uhm::uhm::uhm:

benden demesi

kütomm ne zaman gelecek yaaa
yarın akşam annemlerdeyim camdan cama konuşurduk kısçemleee:asigim::asigim:

Back
X