• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol bitanem 😍iyiyim demek isterdim 😅
Bikac haftadir alerjim cok zorluyor, bide bahce isleri yordu baya
Bu hafta üst üste misafirde vardi

Bu haftasonu gorumcemin oglunun düğünü var ve benim giyecek hicbiseyim yok 😐

Her gün yeniden baslayip, bozuyorum
Ramazanda cok iyiydim ama sonra ipi kopardim 🙈
Zuhal abla ozledik seni ben sevilay 🥰😘

Retro bitti, astrologlar diyete başlamak için bugün çok iyi diyorlar, varsa niyetli olup buraları okuyan bugün hemen bize katılabilirler.
Biz de yeni heyecanla yeni motivasyonlarla ilk günki gibi diyete başlayalım🥰 bu güni değerlendirelim, yeni planlar yapalım.
Rakibem kilo durumun nasıl geçtin mi beni 🙁
Çalışıyorum takip edemedim 🥵

İyiyim ablacım sen nasılsın 🤗
Ben de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorum :KK57: artık evimde oturmak istiyorum. :KK14: Büyük Carrefour' un oralarda olucam yakınlarda olursan haber et...:KK25:

Ben de iyiyim. Evrenle savaş vermeye devam. Bugün eşim Bursa' ya gezmeye gidelim diyor. İkinci aşısını olalı üç hafta oldu gezme merakı başladı ne edicim bilmiyorum :KK57: artık evimde oturmak istiyorum. :KK14: Büyük Carrefour' un oralarda olucam yakınlarda olursan haber et...:KK25:
Oraya çok uzagim abla dışarı bende çıkmıyorum maalesef hem sıcak hemde çocuklar ile olmuyor Max 2 saat cikabiliyorum o da önemli bir durumda.

Dün 5 saat kuafordeydim 🙈🙈🙈 tabi kuaför kapımin yani diye oda cocugu emzir ver kızlar gelir yanıma giderler benim en fazla yılda 5 saat bu kadar ayrı kalabildim😂😂

Sağol tatlim 😍😍😍
Yukarda anlattim ahvalimi 🙈

Sen nasilsin hersey yolundami
Kilonu koruyormusun
Iyiyim bende canim bazen alıp bazen veriryorum 3hafta olcak durmaksızın yürüyorum ara vermeden bakalim neler olcak

Oraya çok uzagim abla dışarı bende çıkmıyorum maalesef hem sıcak hemde çocuklar ile olmuyor Max 2 saat cikabiliyorum o da önemli bir durumda.

Dün 5 saat kuafordeydim 🙈🙈🙈 tabi kuaför kapımin yani diye oda cocugu emzir ver kızlar gelir yanıma giderler benim en fazla yılda 5 saat bu kadar ayrı kalabildim😂😂
Anam ne güzel olmuşsundur şimdi :super:
Sihhatler olsun. Az kaldı biraz daha dayan beş altı yıl daha şurada ne kaldı :KK36:bol bol gezersin gönlünce inşallah.

Anam ne güzel olmuşsundur şimdi :super:
Sihhatler olsun. Az kaldı biraz daha dayan beş altı yıl daha şurada ne kaldı :KK36:bol bol gezersin gönlünce inşallah.
Evet abla çok guzel olmus 5saat suren kuaför sonucunda🤣🤣

Back
X