• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumartesi maske zorunlulugu kalkti okulda zaten cocuklar maske takmiyordu 7 ve 8 inci sinif ogretmenler ve veliler takiyordu canim simdi sadece otobuslerde takiliyor sen fransadamisin orda maske zorunlulugu var mi
Yok almanyadayım. Bizde de oğlumun okulunda tamamen kalktı otobüsünde de kalktı. Kızımın sınıfında takıyorlar dışarda da yapmıyorlar ama otobüsünde eve dışarı çıkarken takıyorlar sadece . Kızım 4. Sınıf .oğlum okul öncesine gidiyor. Kreş değil ama anaokulu gibi birşey

Meyve çok olmus canim. Toplamda 6-7 porsiyon meyve yemişsin ki diyette kavun, muz dikkatli yenmeli :KK66: afiyet olsun

Menünü çok begendim. Afiyet olsun canm

Detoks mu yapıyosun canim. Tuz ve nane de ekledin mi?

Hadi kahvalti kapanisini reçelle yani tatlıyla yaptin biliyoriz artk :) o kurabiye ne. Servis kaşıgin küçükse güzel :KK66: Afiyet olsun

Hafif, güzel. Afiyet olsun :KK66:
Evet canım 3 günlük yapayım dedim ilk defa deniyorum bakalım ne olacak 🤗
Üzerine Nane ekliyorum yerken ama tuz hayır 🤭 normalde de tuz kullanmıyorum ben

Yağdan veriyorum kas yapıyorum diye pek bisey demedi ama söylendi tabi 4 eti cin yememe 🙈 2 günlük detoks cezası verdi insani hayattan soğutacak türden :KK45: 2 öğün smooti aksamda firinda kabak+patlıcan yiyip gebericem :işsiz:
4eti cin yersen ohcanima deysin iyi yapmis aklin başına gelsin 🤣🤣🤣

Yaşını okuyunca sok oldum😬ben 42,43 sanıyordum hem konuşma tarzından hemde resmın anca okadar gösteriyor apppllaaa😁
Kız ben bütün fazlalıklarıni yirim senin. :KK60: Teşekkür ederim. Çok zarifsin. Ben de senin gibi düşünüyorum her sene değişiyor yaş mevzusu alışamadım gitti. :KK51:

33 yasindayim 2 cocuk annesiyim, yurt disindan katiliyorum. Daha once 2 kere mezun oldum bu son insallah 🙈 boyum 1.64
66.9 ile izne ayrildim gecen cuma 67.6 idim. Yeni hedefim 60 kilo. Artik 58den umudu kestim. Ulassam da koruyamiyorum nasilsa.
Daha once 3. 4. ve 5. Takimda bulundum. :)
Hoşgeldin canım tekrar aynı takımda olmak çok güzel 💐💐💐💐💐💐💐💐

Back
X